Politie Vlaardingen treft dode hond in vuilniszak

donderdag 2 mei 2019 22:02

De politie in Vlaardingen-West heeft vanmiddag in een watertje een dode hond in een vuilniszak aangetroffen. De hond zat in een dichtgeknoopte vuilniszak en dreef aan de oppervlakte van het water. De dierenpolitie heeft geprobeerd de eigenaar te achterhalen maar dat bleek tevergeefs. De hond is niet gechipt.

De foto van de dode hond werd op twitter geplaatst. Hierbij doen zij een oproep om te kijken of iemand de hond kent waardoor de eigenaar kan worden achterhaald. Heeft u meer informatie neem dan contact op via 0900-8844 of meld misdaad anoniem 0800-7000.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Politie Vlaardingen treft dode hond in vuilniszak
Schrijver:

 

 

De politie in Vlaardingen-West heeft vanmiddag in een watertje een dode hond in een vuilniszak aangetroffen. De hond zat in een dichtgeknoopte vuilniszak en dreef aan de oppervlakte van het water. De dierenpolitie heeft geprobeerd de eigenaar te achterhalen maar dat bleek tevergeefs. De hond is niet gechipt.

De foto van de dode hond werd op twitter geplaatst. Hierbij doen zij een oproep om te kijken of iemand de hond kent waardoor de eigenaar kan worden achterhaald. Heeft u meer informatie neem dan contact op via 0900-8844 of meld misdaad anoniem 0800-7000.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!