Politieagenten halen zeer beschonken man met mes van straat na bedreiging in Rotterdam

donderdag 2 mei 2019 16:55

Politieagenten kregen woensdag de melding dat er iemand met een mes bedreigd was. De man zou nog steeds in de omgeving rondlopen. Hierop gingen meerdere agenten op zoek naar de man en troffen hem aan op de Lusthofstraat.

Nadat de agenten de man snel konden aanhouden, werd bij de fouillering inderdaad een mes aangetroffen. De man werd meegenomen naar het politiebureau voor verder verhoor. Omdat de man beschonken overkwam, hebben de agenten hem onderworpen aan een alcohol ademtest analyse. Hieruit bleek dat de betreffende man een zeer hoog alcoholpromilage had.

Ondanks de aanhouding met betrekking tot de bedreiging, wordt er ook aandacht aan besteed voor eventuele hulpverlening.

 

Man met mes!Onze collega's kregen de melding dat er iemand met een mes bedreigd was. De man zou nog steeds in de…

Gepostet von Politie Rotterdam basisteam Maas & Rotte am Mittwoch, 1. Mai 2019

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Politieagenten halen zeer beschonken man met mes van straat na bedreiging in Rotterdam
Schrijver:

 

 

Politieagenten kregen woensdag de melding dat er iemand met een mes bedreigd was. De man zou nog steeds in de omgeving rondlopen. Hierop gingen meerdere agenten op zoek naar de man en troffen hem aan op de Lusthofstraat.

Nadat de agenten de man snel konden aanhouden, werd bij de fouillering inderdaad een mes aangetroffen. De man werd meegenomen naar het politiebureau voor verder verhoor. Omdat de man beschonken overkwam, hebben de agenten hem onderworpen aan een alcohol ademtest analyse. Hieruit bleek dat de betreffende man een zeer hoog alcoholpromilage had.

Ondanks de aanhouding met betrekking tot de bedreiging, wordt er ook aandacht aan besteed voor eventuele hulpverlening.

 

Man met mes!Onze collega's kregen de melding dat er iemand met een mes bedreigd was. De man zou nog steeds in de…

Gepostet von Politie Rotterdam basisteam Maas & Rotte am Mittwoch, 1. Mai 2019

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!