Verkeerschaos na ernstig verkeersongeluk A13
via

 

 

Storm Ellen houdt huis in de regio

Storm Ellen houdt huis in de regio

Regio - Na storm Ciara en storm Dennis is het dit weekend de beurt voor storm Ellen. Ondanks dat de storm lang niet zo zwaar is als de voorgaande stormen van afgelopen weekenden, moet de brandweer toch regelmatig uitrukken voor diverse stormschades. Foto's door Remco...

Den Haag / Rijswijk – Op de A13 nabij Ypenburg heeft vlak voor de avondspits een ernstig ongeluk plaatsgevonden met een flinke verkeerschaos tot gevolg. Een persoon raakte zwaargewond.

Mogelijk zou het slachtoffer zijn geschept toen deze de snelweg opliep. Het slachtoffer is met spoed en onder motorbegeleiding naar het ziekenhuis vervoerd. Een traumahelikopter landde naast de snelweg om bijstand te verlenen. De politie doet verder onderzoek naar de exacte toedracht.

Gedurende de afhandeling was de snelweg enige tijd dicht. Na ruim een uur werd de gehele snelweg weer vrijgegeven.

 

Verkeerschaos na ernstig verkeersongeluk A13
Schrijver:

 

 

Den Haag / Rijswijk – Op de A13 nabij Ypenburg heeft vlak voor de avondspits een ernstig ongeluk plaatsgevonden met een flinke verkeerschaos tot gevolg. Een persoon raakte zwaargewond.

Mogelijk zou het slachtoffer zijn geschept toen deze de snelweg opliep. Het slachtoffer is met spoed en onder motorbegeleiding naar het ziekenhuis vervoerd. Een traumahelikopter landde naast de snelweg om bijstand te verlenen. De politie doet verder onderzoek naar de exacte toedracht.

Gedurende de afhandeling was de snelweg enige tijd dicht. Na ruim een uur werd de gehele snelweg weer vrijgegeven.

 

Storm Ellen houdt huis in de regio

Storm Ellen houdt huis in de regio

Regio - Na storm Ciara en storm Dennis is het dit weekend de beurt voor storm Ellen. Ondanks dat de storm lang niet zo zwaar is als de voorgaande stormen van afgelopen weekenden, moet de brandweer toch regelmatig uitrukken voor diverse stormschades. Foto's door Remco...