Kind (2) overleden na noodlottig ongeval Kosterdijk Waarder
via

 

 

Auto verwoest door brand Hollands Tuin Rotterdam

Auto verwoest door brand Hollands Tuin Rotterdam

Rotterdam - Woensdagmorgen 19 februari rond 02:55 uur is een auto verwoest door een brand op de Hollandse Tuin in Rotterdam. De brandweer heeft de brand geblust. Een camper die achter het brandende auto stond is flink beschadigd geraakt. Hoe de brand is ontstaan is...

Verrassingsactie boeren bij Binnenhof in Den Haag

Verrassingsactie boeren bij Binnenhof in Den Haag

Den Haag - Ook al gaan de boeren pas woensdag 19 februari demonstreren, vanavond kwam er al een groep van ongeveer twintig á dertig trekkers naar de poorten van het Binnenhof om een statement te maken. Lees ook: Drukkere ochtendspits verwacht door boerenprotesten Met...

Waarder – Een 2-jarig kindje is zaterdagmiddag om het leven gekomen na een noodlottig ongeval in de Kosterstraat te Waarder. Het kindje werd aangereden door een auto, raakte zwaargewond en overleed later aan zijn verwondingen.

De politie wil verder niets kwijt over de toedracht van het ongeval. Op foto’s is te zien dat hulpverleners op de oprit van een woning aan het werk zijn. Omstanders die het hebben zien gebeuren en eerste hulp hebben verleend, zijn opgevangen door slachtofferhulp.

Foto’s : Remco Gerritsen

 

Kind (2) overleden na noodlottig ongeval Kosterdijk Waarder
Schrijver:

 

 

Waarder – Een 2-jarig kindje is zaterdagmiddag om het leven gekomen na een noodlottig ongeval in de Kosterstraat te Waarder. Het kindje werd aangereden door een auto, raakte zwaargewond en overleed later aan zijn verwondingen.

De politie wil verder niets kwijt over de toedracht van het ongeval. Op foto’s is te zien dat hulpverleners op de oprit van een woning aan het werk zijn. Omstanders die het hebben zien gebeuren en eerste hulp hebben verleend, zijn opgevangen door slachtofferhulp.

Foto’s : Remco Gerritsen

 

Auto verwoest door brand Hollands Tuin Rotterdam

Auto verwoest door brand Hollands Tuin Rotterdam

Rotterdam - Woensdagmorgen 19 februari rond 02:55 uur is een auto verwoest door een brand op de Hollandse Tuin in Rotterdam. De brandweer heeft de brand geblust. Een camper die achter het brandende auto stond is flink beschadigd geraakt. Hoe de brand is ontstaan is...

Verrassingsactie boeren bij Binnenhof in Den Haag

Verrassingsactie boeren bij Binnenhof in Den Haag

Den Haag - Ook al gaan de boeren pas woensdag 19 februari demonstreren, vanavond kwam er al een groep van ongeveer twintig á dertig trekkers naar de poorten van het Binnenhof om een statement te maken. Lees ook: Drukkere ochtendspits verwacht door boerenprotesten Met...

Overval op woning Zevenkampse Ring Rotterdam

Overval op woning Zevenkampse Ring Rotterdam

Rotterdam - Dinsdagavond 18 februari rond 22.20 uur is een bewoonster van een flatwoning aan de Zevenkampse Ring in Rotterdam door twee mannen in haar woning bedreigd met een vuurwapen. Het tweetal kwam de woning binnen zonder geweld en bedreigden het slachtoffer,...