Kind (2) overleden na noodlottig ongeval Kosterdijk Waarder

zaterdag 4 mei 2019 21:28

Waarder – Een 2-jarig kindje is zaterdagmiddag om het leven gekomen na een noodlottig ongeval in de Kosterstraat te Waarder. Het kindje werd aangereden door een auto, raakte zwaargewond en overleed later aan zijn verwondingen.

De politie wil verder niets kwijt over de toedracht van het ongeval. Op foto’s is te zien dat hulpverleners op de oprit van een woning aan het werk zijn. Omstanders die het hebben zien gebeuren en eerste hulp hebben verleend, zijn opgevangen door slachtofferhulp.

Foto’s : Remco Gerritsen

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Kind (2) overleden na noodlottig ongeval Kosterdijk Waarder
Schrijver:

 

 

Waarder – Een 2-jarig kindje is zaterdagmiddag om het leven gekomen na een noodlottig ongeval in de Kosterstraat te Waarder. Het kindje werd aangereden door een auto, raakte zwaargewond en overleed later aan zijn verwondingen.

De politie wil verder niets kwijt over de toedracht van het ongeval. Op foto’s is te zien dat hulpverleners op de oprit van een woning aan het werk zijn. Omstanders die het hebben zien gebeuren en eerste hulp hebben verleend, zijn opgevangen door slachtofferhulp.

Foto’s : Remco Gerritsen

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Motorrijder gewond na valpartij N470 Pijnacker

Motorrijder gewond na valpartij N470 Pijnacker

Pijnacker - Een motorrijder is zaterdagavond gewond geraakt nadat hij net na de Klapwijksezoom op de N470 onderuit ging in een bocht. Het slachtoffer kwam hard op de grond terecht en omstanders verleenden direct eerste hulp. Hulpverleners waaronder het Mobiel Medisch...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!