dinsdag, juli 5, 2022
17.7 C
Rotterdam
dinsdag 5 juli 2022

Meerdere herdenkingsceremonies in Leidschendam-Voorburg

- advertentie -

Zaterdag 4 mei zijn er meerdere herdenkingsmomenten gehouden in de gemeente Leidschendam-Voorburg.

De eerste ceremonie vond om 14.00 uur plaats bij het monument in Park Leeuwenbergh in Leidschendam. Om 18.00 uur vond er een kranslegging plaats bij het verzetsmonument De Naald aan de Prins Bernhardlaan in Voorburg en om 18.45 uur vond een plechtigheid plaats in de Martinuskerk aan het Oosteinde, eveneens in Voorburg.

Om 19.30 uur vertrok een stille tocht vanaf de kerk naar het monument in Park Sijtwende. Om 20.00 uur werden hier twee minuten stilte gehouden. De Burgemeester hield een toespraak en er volgden kransleggingen door de Burgemeester, diverse instanties en veteranen. Ook konden andere aanwezigen na afloop zelf bloemen bijplaatsen.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -