Meerdere herdenkingsceremonies in Leidschendam-Voorburg

zaterdag 4 mei 2019 22:22

Zaterdag 4 mei zijn er meerdere herdenkingsmomenten gehouden in de gemeente Leidschendam-Voorburg.

De eerste ceremonie vond om 14.00 uur plaats bij het monument in Park Leeuwenbergh in Leidschendam. Om 18.00 uur vond er een kranslegging plaats bij het verzetsmonument De Naald aan de Prins Bernhardlaan in Voorburg en om 18.45 uur vond een plechtigheid plaats in de Martinuskerk aan het Oosteinde, eveneens in Voorburg.

Om 19.30 uur vertrok een stille tocht vanaf de kerk naar het monument in Park Sijtwende. Om 20.00 uur werden hier twee minuten stilte gehouden. De Burgemeester hield een toespraak en er volgden kransleggingen door de Burgemeester, diverse instanties en veteranen. Ook konden andere aanwezigen na afloop zelf bloemen bijplaatsen.

 

0 reacties

Meerdere herdenkingsceremonies in Leidschendam-Voorburg
Schrijver:

 

 

Zaterdag 4 mei zijn er meerdere herdenkingsmomenten gehouden in de gemeente Leidschendam-Voorburg.

De eerste ceremonie vond om 14.00 uur plaats bij het monument in Park Leeuwenbergh in Leidschendam. Om 18.00 uur vond er een kranslegging plaats bij het verzetsmonument De Naald aan de Prins Bernhardlaan in Voorburg en om 18.45 uur vond een plechtigheid plaats in de Martinuskerk aan het Oosteinde, eveneens in Voorburg.

Om 19.30 uur vertrok een stille tocht vanaf de kerk naar het monument in Park Sijtwende. Om 20.00 uur werden hier twee minuten stilte gehouden. De Burgemeester hield een toespraak en er volgden kransleggingen door de Burgemeester, diverse instanties en veteranen. Ook konden andere aanwezigen na afloop zelf bloemen bijplaatsen.

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!