Vrouw wordt bewust aangereden en beroofd Jadestraat Bleiswijk

Date:

Share post:

- Advertisement -

Bleiswijk – Vrijdagavond 3 mei 2019 rond 23:30 uur werd een vrouw op de Jadestraat in Bleiswijk beroofd van haar handtas. De vrouw fietste onder de blauw verlichte tunnel op het fietspad onder de A12 door en werd daar aangereden door 4 a 5 jongens op scooters.

Hierdoor kwam de vrouw ten val en raakte behoorlijk gewond. De daders zijn na de beroving mogelijk via het fietspad langs de snelweg A12 richting Zoetermeer weggereden. Het slachtoffer is door de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd voor behandeling aan haar verwondingen. Bent u getuige geweest of heeft u andere informatie over de daders, laat het ons dan alstublieft weten via 0900-8844.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd