Aangetroffen dode Haagse vrouw mogelijk door geweld om het leven gebracht

Date:

Share post:

Den Haag – Op het Galgenpad werd zaterdagmiddag 4 mei het lichaam aangetroffen van een 56-jarige vrouw uit Den Haag. De vrouw bleek mogelijk door geweld om het leven te zijn gekomen. De politie is een onderzoek gestart.

De politie ontving zaterdag aan het eind van de middag een melding van voorbijgangers die de vrouw hadden gezien. Samen met de ambulancedienst gingen agenten direct ter plaatse. Duidelijk werd dat het slachtoffer om het leven was gekomen. Daarop werd een onderzoek gestart. Uit dat onderzoek bleek dat de vrouw mogelijk door geweld om het leven is gekomen.

- Advertisement -

Door forensische opsporing werd begonnen met een sporenonderzoek rondom het Galgenpad. Rechercheurs hoorden getuigen en andere betrokkenen. Inmiddels is een Team Grootschalige Opsporing (TGO) samengesteld. Dit team, bestaande uit rechercheurs van verschillende disciplines, onderzoekt de dood van de vrouw.

- Advertisement -

Gerelateerd