Bestuurster schrikt van overstekend dier en belandt op haar kant Noordelijke Dwarsweg Zevenhuizen

maandag 6 mei 2019 02:55

Zevenhuizen – Zondagavond 5 mei rond 22.15 uur is een vrouw er met de schrik vanaf gekomen bij een eenzijdig ongeval op de Noordelijke Dwarsweg in Zevenhuizen.

Het slachtoffer schrok van een overstekend dier. Tijdens het uitwijken hiervoor is zij door de vangrail gelanceerd en op haar zijkant terecht gekomen. Het slachtoffer kon zelfstandig de auto uit komen en is gecontroleerd door het ambulancepersoneel. Na controle kon zij met een familielid mee naar huis.

De politie heeft het verkeer over het naastgelegen fietspad geleid. De auto is door een berger afgesleept.

Foto’s : AS Media

20190506025022.jpg

 

0 reacties

Bestuurster schrikt van overstekend dier en belandt op haar kant Noordelijke Dwarsweg Zevenhuizen
Schrijver:

 

 

Zevenhuizen – Zondagavond 5 mei rond 22.15 uur is een vrouw er met de schrik vanaf gekomen bij een eenzijdig ongeval op de Noordelijke Dwarsweg in Zevenhuizen.

Het slachtoffer schrok van een overstekend dier. Tijdens het uitwijken hiervoor is zij door de vangrail gelanceerd en op haar zijkant terecht gekomen. Het slachtoffer kon zelfstandig de auto uit komen en is gecontroleerd door het ambulancepersoneel. Na controle kon zij met een familielid mee naar huis.

De politie heeft het verkeer over het naastgelegen fietspad geleid. De auto is door een berger afgesleept.

Foto’s : AS Media

20190506025022.jpg

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!