Lachgasbezorger beroofd onder bedreiging van mes

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Een bezorger van lachgas is vrijdag 3 mei om 00.50 uur overvallen op de Korfmakersstraat in Rotterdam. Toen hij aankwam om een bestelling af te leveren werd hij bedreigd met een mes. Hij wist te ontkomen. Later bleken meerdere flessen weggenomen te zijn uit zijn auto.

De bezorger moest een bestelling lachgas afleveren bij de Korfmakersstraat. In de straat werd hij benaderd door drie licht getinte jongens. Een daarvan droeg een zwarte jas met grijze capuchon, was ongeveer 180 cm lang, ongeveer 30 jaar oud en had een vlassig baardje. De tweede jongen droeg een grijs vest. Van de derde persoon is alleen bekend dat hij iets aanhad met een capuchon.

- Advertisement -

De jongens stonden bij de achterklep van de bestelauto en bedreigden hem met een groot mes. De bezorger wist echter weg te komen. Van een afstand kon hij de verdachten weg zien rennen naar de Taandersstraat in de richting van de Rösener Manzstraat. Zij hadden meerdere flessen lachgas uit de auto meegenomen.

Getuigenoproep
Wie heeft de nacht van donderdag op vrijdag iets verdachts gezien of gehoord in de omgeving Korfmakersstraat/ Gijsinglaan/ Taandersstraat/ Rösener Manzstraat? Heeft u informatie, bel dan de gratis opsporingstiplijn 0800-6070, Whatsapp via 06-10000012 of anoniem blijven via M. op 0800-7000.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Mannen houden personeel onder schot tijdens overval Aelbrechtskade Rotterdam

Rotterdam - De politie is op zoek naar getuigen van een overval op een restaurant aan de Aelbrechtskade...

Vuurwapens en messen van straat na actie preventief fouilleren in Rotterdam-Charlois

Rotterdam - Bij een zogeheten preventief fouilleeractie in Rotterdam Charlois heeft de politie op vrijdag 19 april twee...

Meerdere auto’s beschadigd na ongeval Strevelsweg Rotterdam

Rotterdam - Woensdagmiddag 24 april heeft een bestuurder een flinke ravage veroorzaakt met zijn voertuig. De bestuurder is door...

Uitslaande flatbrand aan Arrheniusweg in Rotterdam

Rotterdam - Woensdagochtend 24 april is een uitslaande brand uitgebroken in een flat aan de Arrheniusweg. Mede omdat...