Lachgasbezorger beroofd onder bedreiging van mes

maandag 6 mei 2019 22:28

Rotterdam – Een bezorger van lachgas is vrijdag 3 mei om 00.50 uur overvallen op de Korfmakersstraat in Rotterdam. Toen hij aankwam om een bestelling af te leveren werd hij bedreigd met een mes. Hij wist te ontkomen. Later bleken meerdere flessen weggenomen te zijn uit zijn auto.

De bezorger moest een bestelling lachgas afleveren bij de Korfmakersstraat. In de straat werd hij benaderd door drie licht getinte jongens. Een daarvan droeg een zwarte jas met grijze capuchon, was ongeveer 180 cm lang, ongeveer 30 jaar oud en had een vlassig baardje. De tweede jongen droeg een grijs vest. Van de derde persoon is alleen bekend dat hij iets aanhad met een capuchon.

De jongens stonden bij de achterklep van de bestelauto en bedreigden hem met een groot mes. De bezorger wist echter weg te komen. Van een afstand kon hij de verdachten weg zien rennen naar de Taandersstraat in de richting van de Rösener Manzstraat. Zij hadden meerdere flessen lachgas uit de auto meegenomen.

Getuigenoproep
Wie heeft de nacht van donderdag op vrijdag iets verdachts gezien of gehoord in de omgeving Korfmakersstraat/ Gijsinglaan/ Taandersstraat/ Rösener Manzstraat? Heeft u informatie, bel dan de gratis opsporingstiplijn 0800-6070, Whatsapp via 06-10000012 of anoniem blijven via M. op 0800-7000.

 

0 reacties

Lachgasbezorger beroofd onder bedreiging van mes
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Een bezorger van lachgas is vrijdag 3 mei om 00.50 uur overvallen op de Korfmakersstraat in Rotterdam. Toen hij aankwam om een bestelling af te leveren werd hij bedreigd met een mes. Hij wist te ontkomen. Later bleken meerdere flessen weggenomen te zijn uit zijn auto.

De bezorger moest een bestelling lachgas afleveren bij de Korfmakersstraat. In de straat werd hij benaderd door drie licht getinte jongens. Een daarvan droeg een zwarte jas met grijze capuchon, was ongeveer 180 cm lang, ongeveer 30 jaar oud en had een vlassig baardje. De tweede jongen droeg een grijs vest. Van de derde persoon is alleen bekend dat hij iets aanhad met een capuchon.

De jongens stonden bij de achterklep van de bestelauto en bedreigden hem met een groot mes. De bezorger wist echter weg te komen. Van een afstand kon hij de verdachten weg zien rennen naar de Taandersstraat in de richting van de Rösener Manzstraat. Zij hadden meerdere flessen lachgas uit de auto meegenomen.

Getuigenoproep
Wie heeft de nacht van donderdag op vrijdag iets verdachts gezien of gehoord in de omgeving Korfmakersstraat/ Gijsinglaan/ Taandersstraat/ Rösener Manzstraat? Heeft u informatie, bel dan de gratis opsporingstiplijn 0800-6070, Whatsapp via 06-10000012 of anoniem blijven via M. op 0800-7000.

 

Woning overvallen op Dr. de Visserstraat in Rotterdam

Woning overvallen op Dr. de Visserstraat in Rotterdam

Rotterdam - Donderdagavond 17 september zijn een moeder en haar twee kinderen in haar woning aan de Dr. de Visserstraat in Rotterdam overvallen door twee gewapende mannen. Even voor elf uur 's avonds werd de politie gealarmeerd voor een overval in een woning. Twee...

Dode na schietpartij Parallelweg Rotterdam

Dode na schietpartij Parallelweg Rotterdam

Rotterdam - In een auto aan de Parallelweg in Rotterdam is woensdagavond een man met een schotwond aangetroffen. Zijn verwondingen waren zo ernstig dat hij ondanks reanimatiepogingen is overleden. Hulpverleners werden naar het adres gestuurd vanwege een reanimatie en...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!