Wederom autobrand in Gouda

maandag 6 mei 2019 01:01

Gouda – Vannacht rond 00.30 uur is een personenauto in vlammen opgegaan op het Olympiadeplein.

De brandweer heeft de auto geblust, maar kon niet voorkomen dat deze zwaar beschadigd raakte. De oorzaak van de brand is niet bekend, maar brandstichting wordt niet uitgesloten.

Tweede voertuigbrand in korte tijd
Het is de tweede keer in korte tijd dat een auto in deze buurt in vlammen op gaat. In de nacht van donderdag op vrijdag ging ook al een geparkeerde auto in vlammen op. Dit gebeurde op de Walraven van Halllaan, op ongeveer een halve kilometer afstand van het Olympiadeplein.

 

0 reacties

Wederom autobrand in Gouda
Schrijver:

 

 

Gouda – Vannacht rond 00.30 uur is een personenauto in vlammen opgegaan op het Olympiadeplein.

De brandweer heeft de auto geblust, maar kon niet voorkomen dat deze zwaar beschadigd raakte. De oorzaak van de brand is niet bekend, maar brandstichting wordt niet uitgesloten.

Tweede voertuigbrand in korte tijd
Het is de tweede keer in korte tijd dat een auto in deze buurt in vlammen op gaat. In de nacht van donderdag op vrijdag ging ook al een geparkeerde auto in vlammen op. Dit gebeurde op de Walraven van Halllaan, op ongeveer een halve kilometer afstand van het Olympiadeplein.

 

Woning geventileerd na brand Leliestraat Sittard

Woning geventileerd na brand Leliestraat Sittard

Sittard - Maandagmorgen 10 augustus rond 0.10 uur was brand ontstaan in een woning aan de Leliestraat in Sittard. De brandweer heeft de brand weten te blussen en de woning geventileerd. Hoe de brand in de woning is ontstaan is niet bekend.Foto's : AS Media Bjorn de...

Brand in squashhal Barbarakruid Rotterdam

Brand in squashhal Barbarakruid Rotterdam

Rotterdam - In het pand van de Squashhal aan het Barbarakruid heeft zondagmiddag korte tijd brand gewoed. De brand was ontstaan in de gevel van het pand en betrof vermoedelijk isolatiemateriaal. Het gedeelte waar de brand was ontstaan staat in de volle zon, de gevel...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!