Verdachte Thijs H. (27) opgepakt moordverdachte Scheveningen en Brunssummerheide

woensdag 8 mei 2019 22:42

Heerlen / Den Haag – De politie was sinds woensdagavond 27 mei op zoek naar de 27-jarige Thijs H. uit Den Haag. Thijs werd op de openbare weg in Limburg omstreeks 22.30 uur aangehouden. Meer details heeft de politie nog niet vrijgegeven.

Thijs H. wordt ervan verdacht dat hij op 7 mei 2019 op de Brunssummerheide (Heerlen) twee mensen heeft gedood. De twee slachtoffers van 63 en 68 jaar waren een man en een vrouw die de hond aan het uitlaten waren.

Ook wordt hij ervan verdacht dat hij op 4 mei 2019 een vrouw heeft gedood in de Scheveningse bosjes te Den Haag.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Verdachte Thijs H. (27) opgepakt moordverdachte Scheveningen en Brunssummerheide
Schrijver:

 

 

Heerlen / Den Haag – De politie was sinds woensdagavond 27 mei op zoek naar de 27-jarige Thijs H. uit Den Haag. Thijs werd op de openbare weg in Limburg omstreeks 22.30 uur aangehouden. Meer details heeft de politie nog niet vrijgegeven.

Thijs H. wordt ervan verdacht dat hij op 7 mei 2019 op de Brunssummerheide (Heerlen) twee mensen heeft gedood. De twee slachtoffers van 63 en 68 jaar waren een man en een vrouw die de hond aan het uitlaten waren.

Ook wordt hij ervan verdacht dat hij op 4 mei 2019 een vrouw heeft gedood in de Scheveningse bosjes te Den Haag.

 

Persoon gewond op afvalbrengstation Goudkade Gouda

Persoon gewond op afvalbrengstation Goudkade Gouda

Gouda - Maandagmiddag 6 april rond 15.50 uur heeft een ongeval plaatsgevonden op het afvalbrengstation Cyclus aan de Goudkade in Gouda. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren, is niet bekend. Een persoon werd gecontroleerd in de ambulance.Foto's : AS Media Daniel...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!