Politie onderzoekt schietincident op woning Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Afgelopen nacht zijn er meerdere schoten gelost op een woning in de Plantagestraat in Rotterdam. De agenten komen graag in contact met mensen die meer weten of in het bezit zijn van camerabeelden.

Rond één uur vannacht kwamen er bij de politie meerdere meldingen binnen van mensen die schoten gehoord hadden in de omgeving van de Plantagestraat. Agenten die ter plaatse gingen troffen op straat ook meerdere hulzen aan. In een ruit van een woning in de straat waren meerdere kogelinslagen te zien. De forensische opsporing is ter plaatse gekomen om sporen veilig te stellen.

Vandaag ging het onderzoek verder. Naast forensisch onderzoek werd er vandaag ook buurtonderzoek gedaan. Het onderzoeksteam is onder meer op zoek naar camerabeelden.

Getuigenoproep
Bent u in het bezit van beelden dan is dit waardevolle informatie voor het onderzoeksteam. Ook als u andere informatie heeft over het schietincident dan komt de politie graag met u in contact via 0900-8844 anoniem via 0800-7000.

- Advertisement -

Gerelateerd