Auto’s vernield Zoutziedersstraat Rotterdam

maandag 13 mei 2019 08:57

Rotterdam – Vandalen hebben afgelopen nacht in de Zoutziedersstraat twee auto’s vernield. De politie kreeg vanmorgen de melding binnen en ging ter plaatse kijken.

In de straat bleek er bij één auto een stoeptegel op de vooruit te zijn gegooid en bij de ander was geprobeerd een raampje in te slaan. Ook waren er spiegels vernield. De politie heeft de eigenaren ingelicht.

Stoeptegel door de voorruit van een auto aan de Zoutziedersstraat. Bij de auto erachter is geprobeerd de zijruit in te slaan. Meteen ook de spiegels vernield en met diezelfde tegel de auto bekrast. Slecht begin van de week voor deze eigenaren. ^MO
#vernield #baksteen #politie #Rotterdam #Roffa #vernieling #instacop #kansloos #doeslief

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Auto’s vernield Zoutziedersstraat Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Vandalen hebben afgelopen nacht in de Zoutziedersstraat twee auto’s vernield. De politie kreeg vanmorgen de melding binnen en ging ter plaatse kijken.

In de straat bleek er bij één auto een stoeptegel op de vooruit te zijn gegooid en bij de ander was geprobeerd een raampje in te slaan. Ook waren er spiegels vernield. De politie heeft de eigenaren ingelicht.

Stoeptegel door de voorruit van een auto aan de Zoutziedersstraat. Bij de auto erachter is geprobeerd de zijruit in te slaan. Meteen ook de spiegels vernield en met diezelfde tegel de auto bekrast. Slecht begin van de week voor deze eigenaren. ^MO
#vernield #baksteen #politie #Rotterdam #Roffa #vernieling #instacop #kansloos #doeslief

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!