Overvallers rijden op scooter geldwisselkantoor binnen Beijerlandselaan Rotterdam
via

 

 

Rotterdam – Twee mannen op een scooter reden maandagochtend een geldwisselkantoor op de Beijerlandselaan binnen met de bedoeling deze te overvallen. Door de strenge veiligheidsprocedures konden de mannen echter geen buit maken en moesten zij zonder buit het pand weer verlaten.

De medewerkster van het geldwisselkantoor kwam maandagochtend bij het pand aan om deze te openen. Ze was nog maar net binnen toen een scooter met daarop twee mannen over de stoep aan kwam rijden. Met scooter en al reden zijn naar binnen. De vrouw wist weg te komen en naar een nabij gelegen winkel te vluchten.

Door de strenge procedures binnen het geldwisselkantoor viel er voor de mannen niks te halen. Zonder buit stapten zij weer op de scooter. De politie heeft camerabeelden veilig gesteld en is een onderzoek gestart.

Heeft u tussen half 9 en 9 uur iets verdacht gezien of gehoord in de omgeving van de Beijerlandselaan, vraagt de politie u te bellen met 0900-8844 of laat uw tip achter onder dit bericht.

 

Overvallers rijden op scooter geldwisselkantoor binnen Beijerlandselaan Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Twee mannen op een scooter reden maandagochtend een geldwisselkantoor op de Beijerlandselaan binnen met de bedoeling deze te overvallen. Door de strenge veiligheidsprocedures konden de mannen echter geen buit maken en moesten zij zonder buit het pand weer verlaten.

De medewerkster van het geldwisselkantoor kwam maandagochtend bij het pand aan om deze te openen. Ze was nog maar net binnen toen een scooter met daarop twee mannen over de stoep aan kwam rijden. Met scooter en al reden zijn naar binnen. De vrouw wist weg te komen en naar een nabij gelegen winkel te vluchten.

Door de strenge procedures binnen het geldwisselkantoor viel er voor de mannen niks te halen. Zonder buit stapten zij weer op de scooter. De politie heeft camerabeelden veilig gesteld en is een onderzoek gestart.

Heeft u tussen half 9 en 9 uur iets verdacht gezien of gehoord in de omgeving van de Beijerlandselaan, vraagt de politie u te bellen met 0900-8844 of laat uw tip achter onder dit bericht.

 

Gewonde na kop-staart aanrijding Molendijk Waarder

Gewonde na kop-staart aanrijding Molendijk Waarder

Waarder - Woensdagavond 19 februari rond 22.45 uur heeft een ongeval plaatsgevonden aan de Molendijk in Waarder. Twee personenauto’s zijn met elkaar in botsing gekomen, waarbij een bestuurder gewond raakte. Deze is door het ambulancepersoneel gecontroleerd en...