Politie onderzoekt schietpartij Joubertstraat Rotterdam

maandag 13 mei 2019 09:36

Rotterdam – De politie is een onderzoek gestart naar een schietpartij van zondagavond in de Rotterdamse Afrikaanderwijk. Rond 23.30 uur werd er in de Joubertstraat zeker acht keer op een auto geschoten. Daarna ging de schutter ervandoor. Voor zover bekend zat er ten tijde van de schietpartij niemand in de auto.

Het is nog onduidelijk waarom de auto onder vuur is genomen. De politie komt graag in contact met eventuele getuigen van het incident. Na de schietpartij werd op de Jalonstraat in Rotterdam een brandende auto aangetroffen. De auto was voorzien van valse kentekenplaten en is mogelijk gebruikt als vluchtauto.

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Politie onderzoekt schietpartij Joubertstraat Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De politie is een onderzoek gestart naar een schietpartij van zondagavond in de Rotterdamse Afrikaanderwijk. Rond 23.30 uur werd er in de Joubertstraat zeker acht keer op een auto geschoten. Daarna ging de schutter ervandoor. Voor zover bekend zat er ten tijde van de schietpartij niemand in de auto.

Het is nog onduidelijk waarom de auto onder vuur is genomen. De politie komt graag in contact met eventuele getuigen van het incident. Na de schietpartij werd op de Jalonstraat in Rotterdam een brandende auto aangetroffen. De auto was voorzien van valse kentekenplaten en is mogelijk gebruikt als vluchtauto.

 

 

Man gewond in woning Spuistroomstraat Hoogvliet Rotterdam

Man gewond in woning Spuistroomstraat Hoogvliet Rotterdam

Hoogvliet Rotterdam - Woensdagavond 8 juli rond 21.40 uur is een man in zijn woning gewond geraakt nadat hij is gevallen aan de Spuistroomstraat in Hoogvliet Rotterdam. Het slachtoffer lag achter een deur waardoor de brandweer een raam op het balkon heeft moet...

Koe neemt de benen Doenkade – N209 Rotterdam

Koe neemt de benen Doenkade – N209 Rotterdam

Rotterdam - Woensdagmorgen 8 juli had een koe vanuit een weiland aan de Doenkade (N209) de benen genomen. Omstanders en de marechaussee probeerde de koe weer richting weiland te krijgen en dat het dier niet de drukke weg op zou lopen. Even latere wist de koe zijn weg...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!