Wederom auto’s in brand gestoken in Gouda
via

 

 

Gouda – Afgelopen nacht was het weer raak met autobranden in Gouda. Ditmaal gingen er twee auto’s aan de Gansstraat in vlammen op. Ondanks de snelheid van de brandweer kon niet voorkomen worden dat drie auto’s werden verwoest.

De politie is een onderzoek gestart naar de branden en bekijkt of deze een link met elkaar hebben. Heeft u informatie neemt u dan contact op via 0900-8844 Of Meld Misdaad anoniem op de 0800-7000

Foto’s : Remco Gerritsen

 

Wederom auto’s in brand gestoken in Gouda
Schrijver:

 

 

Gouda – Afgelopen nacht was het weer raak met autobranden in Gouda. Ditmaal gingen er twee auto’s aan de Gansstraat in vlammen op. Ondanks de snelheid van de brandweer kon niet voorkomen worden dat drie auto’s werden verwoest.

De politie is een onderzoek gestart naar de branden en bekijkt of deze een link met elkaar hebben. Heeft u informatie neemt u dan contact op via 0900-8844 Of Meld Misdaad anoniem op de 0800-7000

Foto’s : Remco Gerritsen

 

Jarenlange celstraf geëist tegen Haagse wapenhandelaar

Jarenlange celstraf geëist tegen Haagse wapenhandelaar

Den Haag - Het Openbaar Ministerie heeft vandaag een celstraf van vijf jaar geëist tegen een 39-jarige Hagenaar die zich volgens het OM jarenlang bezig hield met wapenhandel. De zaak kwam aan het licht toen hij in 2019 werd aangehouden voor huiselijk geweld. In huis...

Jaar celstraf voor Rotterdamse ‘kettingrukker’

Jaar celstraf voor Rotterdamse ‘kettingrukker’

Rotterdam - De rechtbank veroordeelde deze week een (inmiddels) 19-jarige jongen voor een aantal straatroven die hij oktober vorig jaar pleegde op Rotterdam-Zuid. Bij de straatroven maakte de jongen telkens een ketting buit. Afgelopen oktober kreeg de politie...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!