Materiële schade na botsing op kruispunt; boodschappenbezorger verdachte door fout parkeren

dinsdag 14 mei 2019 17:10

Den Haag – Dinsdagochtend 14 mei heeft er een ongeluk plaatsgevonden tussen twee personenauto’s op de kruising Weidevogellaan en Zilvermeeuwlaan in de Haagse wijk Ypenburg.

Het ongeluk zou zijn veroorzaakt doordat het zicht werd ontnomen door een bezorgtruck die midden op de kruising had geparkeerd om boodschappen te bezorgen. De politie heeft de chauffeur aangemerkt als verdachte en bij hem een verklaring afgenomen.

Eén van de automobilisten is gecontroleerd door het ambulancepersoneel, maar hoefde niet naar het ziekenhuis te worden vervoerd. Beide auto’s liepen forse schade op en zijn meegenomen door een berger.

 

 

0 reacties

Materiële schade na botsing op kruispunt; boodschappenbezorger verdachte door fout parkeren
Schrijver:

 

 

Den Haag – Dinsdagochtend 14 mei heeft er een ongeluk plaatsgevonden tussen twee personenauto’s op de kruising Weidevogellaan en Zilvermeeuwlaan in de Haagse wijk Ypenburg.

Het ongeluk zou zijn veroorzaakt doordat het zicht werd ontnomen door een bezorgtruck die midden op de kruising had geparkeerd om boodschappen te bezorgen. De politie heeft de chauffeur aangemerkt als verdachte en bij hem een verklaring afgenomen.

Eén van de automobilisten is gecontroleerd door het ambulancepersoneel, maar hoefde niet naar het ziekenhuis te worden vervoerd. Beide auto’s liepen forse schade op en zijn meegenomen door een berger.

 

 

Persoon springt uit raam bij woningbrand Hoofd Zuidland

Persoon springt uit raam bij woningbrand Hoofd Zuidland

Zuidland - Zaterdagmorgen 30 mei rond 2.20 uur was brand ontstaan in een woning aan de Hoofd in Zuidland. Één persoon is bij de brand uit het raam gesprongen, een andere bewoner kon door de brandweer via een ladder gered worden. Beide slachtoffers zijn in de ambulance...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!