Brandgerucht in Goudse winkelstraat
via

 

 

Dak van woning losgewaaid Emmastraat Eijsden

Dak van woning losgewaaid Emmastraat Eijsden

Eijsden - Zondagmiddag 16 februari rond 13.15 uur aan de Emmastraat in Eijsden is er een stuk van een dak los gekomen. Het dak is in renovatie en de tijdelijke afdekking heeft het door de harde wind gedeeltelijk begeven. De brandweer is ter plaatse en zal het gat gaan...

Gouda – Vanochtend was er enige consternatie ontstaan op de Lange Groenendaal, nadat iemand vermoedde dat er ergens brand was.

De brandweer kwam snel ter plaatse en heeft onderzoek verricht om een eventuele brand op te sporen. Hiervoor werd de straat ook korte tijd afgesloten.

Nadat de brandweerlieden er zeker van waren dat er geen sprake was van brand, konden zij weer inpakken en kon de straat worden vrijgegeven. Het vermoeden bestaat dat een houtkachel in de buurt heeft gezorgd voor het brandgerucht.

 

Brandgerucht in Goudse winkelstraat
via

 

 

Gouda – Vanochtend was er enige consternatie ontstaan op de Lange Groenendaal, nadat iemand vermoedde dat er ergens brand was.

De brandweer kwam snel ter plaatse en heeft onderzoek verricht om een eventuele brand op te sporen. Hiervoor werd de straat ook korte tijd afgesloten.

Nadat de brandweerlieden er zeker van waren dat er geen sprake was van brand, konden zij weer inpakken en kon de straat worden vrijgegeven. Het vermoeden bestaat dat een houtkachel in de buurt heeft gezorgd voor het brandgerucht.

 

Dak van woning losgewaaid Emmastraat Eijsden

Dak van woning losgewaaid Emmastraat Eijsden

Eijsden - Zondagmiddag 16 februari rond 13.15 uur aan de Emmastraat in Eijsden is er een stuk van een dak los gekomen. Het dak is in renovatie en de tijdelijke afdekking heeft het door de harde wind gedeeltelijk begeven. De brandweer is ter plaatse en zal het gat gaan...

Aangebrand pannetje in woning Ronsseweg Gouda

Aangebrand pannetje in woning Ronsseweg Gouda

Gouda - De brandweer is afgelopen nacht uitgerukt voor een woningbrand in een appartement van een complex aan de Ronsseweg in Gouda. Op het vuur bleek nog een pannetje te staan welke zo heet was geworden dat er een klein brandje ontstond. De brandweer bracht de pan...