Politie houdt verdachte aan van beroving op pizzabezorger

woensdag 15 mei 2019 14:16

Dordrecht – Een 18-jarige man uit Dordrecht zit vast in de politiecel omdat hij verdacht wordt van een beroving. Hij pleegde die beroving op dinsdagavond om 22.30 uur op de Isaac da Costastraat. Hij bedreigde een 19-jarige pizzabezorger en eiste zijn portemonnee.

De verdachte hield het mes tegen de borst van het slachtoffer. Nadat hij  de portemonnee van het slachtoffer had liep hij weg. Het slachtoffer ging meteen terug naar het bedrijf.

Na de melding begon de politie direct een onderzoek. Dat resulteerde rond 01.30 in de aanhouding van de 18-jarige verdachte. De politie onderzoekt het misdrijf en de eventuele betrokkenheid van de verdachte bij andere berovingen.

 

0 reacties

Politie houdt verdachte aan van beroving op pizzabezorger
Schrijver:

 

 

Dordrecht – Een 18-jarige man uit Dordrecht zit vast in de politiecel omdat hij verdacht wordt van een beroving. Hij pleegde die beroving op dinsdagavond om 22.30 uur op de Isaac da Costastraat. Hij bedreigde een 19-jarige pizzabezorger en eiste zijn portemonnee.

De verdachte hield het mes tegen de borst van het slachtoffer. Nadat hij  de portemonnee van het slachtoffer had liep hij weg. Het slachtoffer ging meteen terug naar het bedrijf.

Na de melding begon de politie direct een onderzoek. Dat resulteerde rond 01.30 in de aanhouding van de 18-jarige verdachte. De politie onderzoekt het misdrijf en de eventuele betrokkenheid van de verdachte bij andere berovingen.

 

Lage opkomst bij rustig boerenprotest in Den Haag

Lage opkomst bij rustig boerenprotest in Den Haag

Den Haag - Na de spontane actie van gisteravond, waar zo'n dertig trekkers zich voor de poorten van het Binnenhof stalden, is de opkomst vandaag bij het protest lager dan verwacht. Een vijftigtal boeren en zo'n vijftien tractoren waren bij het Malieveld bijeengekomen....

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!