Man neergestoken in trein bij Holland Spoor
via

 

 

Dak van woning losgewaaid Emmastraat Eijsden

Dak van woning losgewaaid Emmastraat Eijsden

Eijsden - Zondagmiddag 16 februari rond 13.15 uur aan de Emmastraat in Eijsden is er een stuk van een dak los gekomen. Het dak is in renovatie en de tijdelijke afdekking heeft het door de harde wind gedeeltelijk begeven. De brandweer is ter plaatse en zal het gat gaan...

Den Haag – Bij een steekpartij op het Haagse treinstation Holland Spoor is vanmiddag een man gewond geraakt. Een vrouw is aangehouden.

Het incident vond plaats in een trein, aldus de politie. De man is naar het ziekenhuis vervoerd. Ook een traumahelikopter landde in de buurt om bijstand te verlenen aan het slachtoffer.

De politie is een onderzoek gestart, maar maakte ook al snel bekend dat het om een incident in de relationele sfeer zou gaan. De trein stond gedurende het onderzoek op het station. De reizigers ondervonden weinig tot geen verdere last van de stremming.

 

Man neergestoken in trein bij Holland Spoor
via

 

 

Den Haag – Bij een steekpartij op het Haagse treinstation Holland Spoor is vanmiddag een man gewond geraakt. Een vrouw is aangehouden.

Het incident vond plaats in een trein, aldus de politie. De man is naar het ziekenhuis vervoerd. Ook een traumahelikopter landde in de buurt om bijstand te verlenen aan het slachtoffer.

De politie is een onderzoek gestart, maar maakte ook al snel bekend dat het om een incident in de relationele sfeer zou gaan. De trein stond gedurende het onderzoek op het station. De reizigers ondervonden weinig tot geen verdere last van de stremming.

 

Dak van woning losgewaaid Emmastraat Eijsden

Dak van woning losgewaaid Emmastraat Eijsden

Eijsden - Zondagmiddag 16 februari rond 13.15 uur aan de Emmastraat in Eijsden is er een stuk van een dak los gekomen. Het dak is in renovatie en de tijdelijke afdekking heeft het door de harde wind gedeeltelijk begeven. De brandweer is ter plaatse en zal het gat gaan...

Aangebrand pannetje in woning Ronsseweg Gouda

Aangebrand pannetje in woning Ronsseweg Gouda

Gouda - De brandweer is afgelopen nacht uitgerukt voor een woningbrand in een appartement van een complex aan de Ronsseweg in Gouda. Op het vuur bleek nog een pannetje te staan welke zo heet was geworden dat er een klein brandje ontstond. De brandweer bracht de pan...