91-jarige vrouw omgebracht in woning; politie zoekt getuigen

Date:

Deel bericht:

Den Haag – De politie is een onderzoek gestart naar de dood van een 91-jarige vrouw uit Den Haag. Na een melding werd het lichaam van de vrouw woensdagochtend 8 mei levenloos aangetroffen in haar woning aan de Erasmusweg.

De portiekwoning waar agenten het levenloze lichaam vonden, ligt gelegen aan de oneven genummerde kant van de Erasmusweg, tussen de Leyweg en de Ruinerwoldstraat in.

- Advertisement -

Omdat er aanwijzingen zijn dat er mogelijk sprake is van een misdrijf, startte de politie een uitgebreid onderzoek naar de toedracht van haar overlijden. Hiervoor is er een Team Grootschalige Opsporing (TGO) samengesteld, bestaande uit rechercheurs van verschillende disciplines. Rechercheurs deden al een buurtonderzoek in de omgeving van de woning, maar zijn nog steeds op zoek naar getuigen.

Getuigenoproep
De recherche zoekt getuigen die iets hebben gezien of gehoord tussen dinsdag 7 mei en woensdagochtend 8 mei rond 11:30 uur in de omgeving van de portiekwoning. Hebt u informatie die bij kan dragen aan het onderzoek, neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met 0800-7000.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Dronken zwangere vrouw zet Burger King in Den Haag op stelten

DEN HAAG - In het centrum van Den Haag heeft een zwangere vrouw samen met een andere vrouw...

Dode na aanrijding met tram in Den Haag

Den Haag - Zondagavond 24 maart is een persoon overleden na een aanrijding met een tram. Dit gebeurde...

Overleden Hagenaar aangetroffen na vermeende schietpartij in Voorburg

Voorburg – Donderdag 21 maart is een 19-jarige Hagenaar overleden aangetroffen in een woning aan de Van Barbansonstraat...

Brandend voorwerp gegooid naar Israëlische ambassade in Den Haag, verdachte aangehouden

Den Haag - Donderdag 21 maart heeft de politie een verdachte aangehouden, nadat hij een brandend voorwerp zou...