Politie maakt einde aan gijzelingssituatie in woning

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Vrijdagmorgen rond 11.30 uur hield een man in een woning aan de Bellevoysstraat een vrouw tegen haar wil vast. De politie heeft een einde gemaakt aan de gijzelingssituatie.

De politie werd gewaarschuwd, nadat de vrouw een berichtje wist te versturen met daarin de tekst: ‘ik word vastgehouden’. Dit was reden genoeg voor de politie om met meerdere eenheden met spoed naar de woning aan de Bellevoysstraat te gaan.

- Advertisement -

Na tevergeefse poging van de agenten om de man uit het huis te praten, werd ook een onderhandelaar ingezet. Ook stonden het arrestatieteam en Team Parate Eenheid klaar. Uiteindelijk is er een inval gedaan in het huis en werd een 22-jarige Rotterdammer aangehouden. De vrouw, een 21-jarige Rotterdamse, is naar het politiebureau gebracht voor aangifte en is nagekeken door het ambulancepersoneel.

De politie vermoedt dat het incident zich heeft afgespeeld in de relationele sfeer. De politie onderzoekt verder wat er zich precies heeft afgespeeld.

- Advertisement -

Gerelateerd