Politie maakt einde aan gijzelingssituatie in woning
via

 

 

Dak van woning losgewaaid Emmastraat Eijsden

Dak van woning losgewaaid Emmastraat Eijsden

Eijsden - Zondagmiddag 16 februari rond 13.15 uur aan de Emmastraat in Eijsden is er een stuk van een dak los gekomen. Het dak is in renovatie en de tijdelijke afdekking heeft het door de harde wind gedeeltelijk begeven. De brandweer is ter plaatse en zal het gat gaan...

Rotterdam – Vrijdagmorgen rond 11.30 uur hield een man in een woning aan de Bellevoysstraat een vrouw tegen haar wil vast. De politie heeft een einde gemaakt aan de gijzelingssituatie.

De politie werd gewaarschuwd, nadat de vrouw een berichtje wist te versturen met daarin de tekst: ‘ik word vastgehouden’. Dit was reden genoeg voor de politie om met meerdere eenheden met spoed naar de woning aan de Bellevoysstraat te gaan.

Na tevergeefse poging van de agenten om de man uit het huis te praten, werd ook een onderhandelaar ingezet. Ook stonden het arrestatieteam en Team Parate Eenheid klaar. Uiteindelijk is er een inval gedaan in het huis en werd een 22-jarige Rotterdammer aangehouden. De vrouw, een 21-jarige Rotterdamse, is naar het politiebureau gebracht voor aangifte en is nagekeken door het ambulancepersoneel.

De politie vermoedt dat het incident zich heeft afgespeeld in de relationele sfeer. De politie onderzoekt verder wat er zich precies heeft afgespeeld.

 

Politie maakt einde aan gijzelingssituatie in woning
via

 

 

Rotterdam – Vrijdagmorgen rond 11.30 uur hield een man in een woning aan de Bellevoysstraat een vrouw tegen haar wil vast. De politie heeft een einde gemaakt aan de gijzelingssituatie.

De politie werd gewaarschuwd, nadat de vrouw een berichtje wist te versturen met daarin de tekst: ‘ik word vastgehouden’. Dit was reden genoeg voor de politie om met meerdere eenheden met spoed naar de woning aan de Bellevoysstraat te gaan.

Na tevergeefse poging van de agenten om de man uit het huis te praten, werd ook een onderhandelaar ingezet. Ook stonden het arrestatieteam en Team Parate Eenheid klaar. Uiteindelijk is er een inval gedaan in het huis en werd een 22-jarige Rotterdammer aangehouden. De vrouw, een 21-jarige Rotterdamse, is naar het politiebureau gebracht voor aangifte en is nagekeken door het ambulancepersoneel.

De politie vermoedt dat het incident zich heeft afgespeeld in de relationele sfeer. De politie onderzoekt verder wat er zich precies heeft afgespeeld.

 

Dak van woning losgewaaid Emmastraat Eijsden

Dak van woning losgewaaid Emmastraat Eijsden

Eijsden - Zondagmiddag 16 februari rond 13.15 uur aan de Emmastraat in Eijsden is er een stuk van een dak los gekomen. Het dak is in renovatie en de tijdelijke afdekking heeft het door de harde wind gedeeltelijk begeven. De brandweer is ter plaatse en zal het gat gaan...

Aangebrand pannetje in woning Ronsseweg Gouda

Aangebrand pannetje in woning Ronsseweg Gouda

Gouda - De brandweer is afgelopen nacht uitgerukt voor een woningbrand in een appartement van een complex aan de Ronsseweg in Gouda. Op het vuur bleek nog een pannetje te staan welke zo heet was geworden dat er een klein brandje ontstond. De brandweer bracht de pan...