Hoogbejaarde man overvallen in woning Krimpen aan den IJssel

zaterdag 18 mei 2019 12:00

Krimpen aan den IJssel  –  Een 98-jarige man is zaterdagmorgen overvallen in een woning aan de Vijverlaan in Krimpen aan den IJssel. De bewoner is bedreigd met een vuurwapen en werd vastgebonden achtergelaten in woning.

Bij de man werd meerdere keren aangebeld, maar daar reageerde bewoner in eerste instantie niet op. Toen de deur uiteindelijk toch werd geopend, werd het hoogbejaarde slachtoffer overmeesterd. De man is geschrokken, maar raakte gelukkig niet gewond.

Getuigenoproep
De politie is op zoek naar de twee overvallers. Volgens het signalement droegen zij donkere kleding, mutsen en gezichts-bedekking voor hun gezicht. De politie vraagt getuigen om zich te melden via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

 

0 reacties

Hoogbejaarde man overvallen in woning Krimpen aan den IJssel
Schrijver:

 

 

Krimpen aan den IJssel  –  Een 98-jarige man is zaterdagmorgen overvallen in een woning aan de Vijverlaan in Krimpen aan den IJssel. De bewoner is bedreigd met een vuurwapen en werd vastgebonden achtergelaten in woning.

Bij de man werd meerdere keren aangebeld, maar daar reageerde bewoner in eerste instantie niet op. Toen de deur uiteindelijk toch werd geopend, werd het hoogbejaarde slachtoffer overmeesterd. De man is geschrokken, maar raakte gelukkig niet gewond.

Getuigenoproep
De politie is op zoek naar de twee overvallers. Volgens het signalement droegen zij donkere kleding, mutsen en gezichts-bedekking voor hun gezicht. De politie vraagt getuigen om zich te melden via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!