Hoogbejaarde man overvallen in woning Krimpen aan den IJssel

Date:

Share post:

Krimpen aan den IJssel  –  Een 98-jarige man is zaterdagmorgen overvallen in een woning aan de Vijverlaan in Krimpen aan den IJssel. De bewoner is bedreigd met een vuurwapen en werd vastgebonden achtergelaten in woning.

Bij de man werd meerdere keren aangebeld, maar daar reageerde bewoner in eerste instantie niet op. Toen de deur uiteindelijk toch werd geopend, werd het hoogbejaarde slachtoffer overmeesterd. De man is geschrokken, maar raakte gelukkig niet gewond.

- Advertisement -

Getuigenoproep
De politie is op zoek naar de twee overvallers. Volgens het signalement droegen zij donkere kleding, mutsen en gezichts-bedekking voor hun gezicht. De politie vraagt getuigen om zich te melden via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

- Advertisement -

Gerelateerd