Bewoners overlopen inbrekers; politie zoekt daders

Date:

Share post:

Den Haag – Bewoners van een woning aan de Dr. Schaepmanstraat ontdekten op vrijdag 17 mei omstreeks 23:45 uur inbrekers in hun woning. Kort na deze ontdekking ontstond er een worsteling en uiteindelijk vluchtten de inbrekers de woning uit.

De politie startte direct een onderzoek in de hoop de gevluchte daders te kunnen vinden. Gedurende de worsteling raakte een van de bewoners gewond en is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

- Advertisement -

Een getuige zag de drie mogelijke verdachten wegrennen vanaf de Dr. Schaepmanstraat in de richting van de Schimmelweg. In de Dr. Schaepmanstraat stapten de drie in een gereedstaande zwarte bus van het merk Mercedes, type Vito. Deze bus reed vervolgens weg de Meurstraat op en ging linksaf de Alberdingk Thijmstraat op.

De bewoners deden aangifte van de inbraak. Direct na het incident deden rechercheurs onderzoek in en rondom de woning. De politie zoekt nog getuigen. Er is niet bekend gemaakt of de daders iets hebben buitgemaakt.

Signalementen
Alle drie de mannen waren in het zwart gekleed. Twee van hen zijn tussen de 1.70 en 1.80 lang met een smal postuur en de derde verdachte was iets kleiner. De mannen droegen gezichtsbedekking. Een van hen sprak Marokkaans.

Getuigen gezocht
Hebt u iets gezien of gehoord van de inbraak of hebt u camerabeelden uit de omgeving van de Dr. Schaepmanstraat waarop de verdachten te zien zijn? Help de politie dan dit misdrijf op te lossen en bel met de districtsrecherche via 0900-8844. Of bel anoniem met 0800-7000.

De Forensische Opsporing voert onderzoek uit in en rondom de woning

- Advertisement -

Gerelateerd