Meisje overreden door boodschappenwagentje van PicNic Trelleborg Schiedam

Date:

Share post:

- Advertisement -

Schiedam – Een meisje is zaterdagavond 18 mei gewond geraakt nadat zij bekneld kwam te zitten in de wielkast van een bezorgwagentje van de online supermarkt Picnic. Het meisje een grote fan van Picnic had kort daarvoor samen met haar vriendinnetje de bezorger geholpen om uit te laden. Toen de bezorger weer wilde vertrekken waren de meisjes niet meer in zicht en besloot hij te vertrekken. Echter kwam het meisje door een nog onbekende oorzaak onder de auto terecht.

De brandweer is een half uur bezig geweest om het meisje te bevrijden, haar verwondingen lijken gelukkig op het eerste gezicht mee te vallen. Ze is naar het Erasmus MC gebracht om behandeld te worden. De bezorger was zwaar aangeslagen door het incident. Hij reed zeer voorzichtig en heeft het meisje niet (kunnen) zien. De omstanders hebben hem proberen te kalmeren toen het meisje nog bekneld zat. Zijn ouders zijn hem komen ophalen. Picnic is in contact met de ouders van het meisje.

Picnic liet in een reactie het volgende weten :

De grootste zorg van Picnic gaat in de eerste plaats uit naar de toestand van het meisje en haar familie. “We vinden het verschrikkelijk wat er is gebeurd. Ze is juist een grote fan van Picnic en wilde helpen. En dan gebeurt er zoiets, echt heel erg”, aldus medeoprichter en directeur Michiel Muller, die zelf in Rotterdam woont en meteen ter plaatse was.

Foto’s : AS Media De Beeldmakelaar

- Advertisement -

Gerelateerd