Weggelopen patiënt IJsseland Ziekenhuis valt in sloot Kieldreef Rotterdam
via

 

 

Dak van woning losgewaaid Emmastraat Eijsden

Dak van woning losgewaaid Emmastraat Eijsden

Eijsden - Zondagmiddag 16 februari rond 13.15 uur aan de Emmastraat in Eijsden is er een stuk van een dak los gekomen. Het dak is in renovatie en de tijdelijke afdekking heeft het door de harde wind gedeeltelijk begeven. De brandweer is ter plaatse en zal het gat gaan...

Rotterdam – Een verwarde patiënt van het IJsselland Ziekenhuis is zaterdagmorgen 18 mei net na middernacht in de sloot aan de Kieldreef in Rotterdam gevallen. Het slachtoffer kon niet meer zelfstandig uit het water komen en werd uit het water gehaald.

Bij het uitkleden van het slachtoffer kwamen er spontaan stickers van de hartmonitor naar voren. Hieruit blijkt dat de man mogelijk in verwarde toestand het IJsselland ziekenhuis heeft verlaten. Het slachtoffer is door een ambulance opgehaald en weer terug gebracht. Wat er precies is gebeurd is onduidelijk.

Foto’s : AS Media

20190518024226.jpg

20190518024228.jpg

 

Weggelopen patiënt IJsseland Ziekenhuis valt in sloot Kieldreef Rotterdam
via

 

 

Rotterdam – Een verwarde patiënt van het IJsselland Ziekenhuis is zaterdagmorgen 18 mei net na middernacht in de sloot aan de Kieldreef in Rotterdam gevallen. Het slachtoffer kon niet meer zelfstandig uit het water komen en werd uit het water gehaald.

Bij het uitkleden van het slachtoffer kwamen er spontaan stickers van de hartmonitor naar voren. Hieruit blijkt dat de man mogelijk in verwarde toestand het IJsselland ziekenhuis heeft verlaten. Het slachtoffer is door een ambulance opgehaald en weer terug gebracht. Wat er precies is gebeurd is onduidelijk.

Foto’s : AS Media

20190518024226.jpg

20190518024228.jpg

 

Dak van woning losgewaaid Emmastraat Eijsden

Dak van woning losgewaaid Emmastraat Eijsden

Eijsden - Zondagmiddag 16 februari rond 13.15 uur aan de Emmastraat in Eijsden is er een stuk van een dak los gekomen. Het dak is in renovatie en de tijdelijke afdekking heeft het door de harde wind gedeeltelijk begeven. De brandweer is ter plaatse en zal het gat gaan...

Aangebrand pannetje in woning Ronsseweg Gouda

Aangebrand pannetje in woning Ronsseweg Gouda

Gouda - De brandweer is afgelopen nacht uitgerukt voor een woningbrand in een appartement van een complex aan de Ronsseweg in Gouda. Op het vuur bleek nog een pannetje te staan welke zo heet was geworden dat er een klein brandje ontstond. De brandweer bracht de pan...