Twee verdachten aangehouden na forse mishandeling Boomberg Capelle aan den IJssel

Date:

Deel bericht:

Capelle aan den IJssel – De politie heeft op 19 mei een 36-jarige inwoner van Capelle aan den IJssel aangehouden, nadat hij een 41-jarige Rotterdammer zou hebben mishandeld. Een 65-jarige Capellenaar werd gearresteerd op verdenking van bedreiging van hetzelfde slachtoffer.

De drie betrokken mannen zijn bekenden van elkaar en kregen die zondagmiddag in de tuin van een woning aan de Boomberg ruzie. Dat ging al snel van kwaad naar erger, toen de oudste verdachte er een bijl bij pakte. De jongste Capellenaar ging een stap verder en sloeg de Rotterdammer met een hamer in zijn gezicht én tegen zijn borst. Na een derde klap, nu tegen zijn arm, wist de Rotterdammer aan zijn belager te ontkomen en de straat op te rennen, met de 36-jarige verdachte achter hem aan. Op het Dongedal sprong de gewonde uit paniek in een sloot, waar het slachtoffer ook nog een eens een flinke steen naar zich toegeworpen kreeg. Bij het afweren daarvan liep hij licht letsel aan zijn handen op.

- Advertisement -

Gebroken kaak
Inmiddels gearriveerde agenten ontfermden zich over het slachtoffer en wisten de verdachte in de buurt aan te houden. De 65-jarige man werd kort daarna voor bedreiging aangehouden. De Rotterdammer hield aan de ruzie een gebroken kaak en een diverse verwondingen over die gehecht moesten worden. Bij de verdachte werd thuis ook nog een hennekwekerijtje met 12 planten aangetroffen. De mannen zitten vast. De Rotterdammer moest een nachtje in het ziekenhuis blijven.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Politie houdt 18e verdachte aan voor reeks explosies in Rotterdam, Capelle aan den IJssel en Den Haag

Rotterdam - Woensdagochtend werd een 19-jarige man uit Wassenaar van zijn bed gelicht omdat hij wordt verdacht van...

Persoon gereanimeerd na te water raken aan Zwaarddans Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel - Zondagmiddag 14 april is een persoon aangetroffen in een sloot aan de Zwaarddans....

Onverzekerde bestuurster rijdt achterop andere auto Hobo Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel - Op de Hobo in Capelle aan den IJssel heeft vrijdagmorgen rond 08.20 uur...

Persoon overleden na auto te water Groenedijk Capelle aan den Ijssel

Capelle aan den IJssel - Woensdagochtend 10 april is rond 9.45 uur een auto aangetroffen in de Hollandsche...