Flink gaslek door graafwerkzaamheden Chopinstraat Capelle aan den IJssel

dinsdag 21 mei 2019 10:08

Capelle aan den IJssel – Bij graafwerkzaamheden in de Chopinstraat is een gasleiding geraakt. Het zou gaan om een forse leiding waarbij een geringe hoeveelheid gas vrij komt. De brandweer kwam met spoed ter plaatse en slaat met een watergordijn het gas neer.

Stedin is in kennis gesteld en is onderweg om de leiding af te kunnen sluiten waarna herstel zal volgen. Door het lek zitten er een nog onbekend aantal huishoudens zonder gas.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Flink gaslek door graafwerkzaamheden Chopinstraat Capelle aan den IJssel
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel – Bij graafwerkzaamheden in de Chopinstraat is een gasleiding geraakt. Het zou gaan om een forse leiding waarbij een geringe hoeveelheid gas vrij komt. De brandweer kwam met spoed ter plaatse en slaat met een watergordijn het gas neer.

Stedin is in kennis gesteld en is onderweg om de leiding af te kunnen sluiten waarna herstel zal volgen. Door het lek zitten er een nog onbekend aantal huishoudens zonder gas.

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!