Flinke hennepkwekerij aangetroffen in bedrijfsloods Industrieweg Berkel en Rodenrijs

dinsdag 21 mei 2019 10:31

Berkel en Rodenrijs – De politie heeft dinsdagmorgen 21 mei in een lopend onderzoek aan de Industrieweg in Berkel en Rodenrijs een forse hennepkwekerij aangetroffen. Omdat er mogelijk asbest vrij was gekomen in het pand rukte de brandweer met een speciaal team uit.

De brandweer is met speciale pakken het pand binnen gegaan. Uiteindelijk bleek er voor zover nu bekend geen asbest te zijn vrijgekomen. De politie gaat nu beginnen met het veiligstellen van sporen en de kwekerij ontruimen. Omdat het om een lopend onderzoek gaat kon de politie niet meer informatie vrijgeven.

Foto’s : AS Media De Beeldmakelaar

 

0 reacties

Flinke hennepkwekerij aangetroffen in bedrijfsloods Industrieweg Berkel en Rodenrijs
Schrijver:

 

 

Berkel en Rodenrijs – De politie heeft dinsdagmorgen 21 mei in een lopend onderzoek aan de Industrieweg in Berkel en Rodenrijs een forse hennepkwekerij aangetroffen. Omdat er mogelijk asbest vrij was gekomen in het pand rukte de brandweer met een speciaal team uit.

De brandweer is met speciale pakken het pand binnen gegaan. Uiteindelijk bleek er voor zover nu bekend geen asbest te zijn vrijgekomen. De politie gaat nu beginnen met het veiligstellen van sporen en de kwekerij ontruimen. Omdat het om een lopend onderzoek gaat kon de politie niet meer informatie vrijgeven.

Foto’s : AS Media De Beeldmakelaar

 

Politie beëindigd illegaal fuikfeest op het water in Dordrecht

Politie beëindigd illegaal fuikfeest op het water in Dordrecht

De politie in Dordrecht heeft zaterdagavond een illegaal fuikfeest op de Nieuwe Merwede ter hoogte van de Zuidhaven in Dordrecht beëindigd. Agenten kregen in eerste instantie een melding van geluidsoverlast binnen maar troffen vervolgens op het water een groot feest...

Woning geventileerd na brand Leliestraat Sittard

Woning geventileerd na brand Leliestraat Sittard

Sittard - Maandagmorgen 10 augustus rond 0.10 uur was brand ontstaan in een woning aan de Leliestraat in Sittard. De brandweer heeft de brand weten te blussen en de woning geventileerd. Hoe de brand in de woning is ontstaan is niet bekend.Foto's : AS Media Bjorn de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!