maandag, januari 17, 2022
8.9 C
Rotterdam
maandag 17 januari 2022

Flinke hennepkwekerij aangetroffen in bedrijfsloods Industrieweg Berkel en Rodenrijs

- advertentie -

Berkel en Rodenrijs – De politie heeft dinsdagmorgen 21 mei in een lopend onderzoek aan de Industrieweg in Berkel en Rodenrijs een forse hennepkwekerij aangetroffen. Omdat er mogelijk asbest vrij was gekomen in het pand rukte de brandweer met een speciaal team uit.

De brandweer is met speciale pakken het pand binnen gegaan. Uiteindelijk bleek er voor zover nu bekend geen asbest te zijn vrijgekomen. De politie gaat nu beginnen met het veiligstellen van sporen en de kwekerij ontruimen. Omdat het om een lopend onderzoek gaat kon de politie niet meer informatie vrijgeven.

Foto’s : AS Media De Beeldmakelaar

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,118VolgersVolg
- advertentie -