Grote integrale hennepactie Oslostraat Sittard

Date:

Share post:

- Advertisement -

Sittard – Dinsdagmorgen 21 mei rond 10.55 uur is politie en Openbaar Ministerie samen met partners een grote integrale actie gericht op de georganiseerde hennepteelt uit.

In tientallen panden, waaronder aan de Oslostraat in Sittard is een instap gedaan. Uit onderzoek is naar voren gekomen dat in deze panden vermoedelijk hennep geteeld wordt. Aan dit integrale strafrechtelijk onderzoek werken ook partners w.o. gemeenten, belastingdienst en Enexis mee. Het onderzoek maakt onderdeel uit van de aanpak van de ondermijnende criminaliteit in Zuid-Limburg.

De actie richt zich op hennepteelt in woningen en bedrijfspanden. Als in het pand een hennepplantage wordt aangetroffen, dan wordt deze geruimd. Afhankelijk van wat in een woning wordt aangetroffen zal nader onderzoek of een doorzoeking plaatsvinden. Zo zal Enexis bijvoorbeeld onderzoek doen naar stroomdiefstal.

Foto’s : AS Media

20190521112147.jpg

20190521112148.jpg

20190521112149.jpg

- Advertisement -

Gerelateerd