Politie op zoek naar gewonde man steekpartij Vlasakkerstraat Rotterdam

dinsdag 21 mei 2019 10:42

Rotterdam – De politie is op zoek naar een slachtoffer van een steekpartij op de Vlasakkerstraat van gisterenavond. Op straat liep een ruzie hoog op waarna één van de twee in het gezicht werd gestoken.

Toegesnelde agenten konden eenmaal ter plaatse geen slachtoffer meer vinden. Ziekenhuizen zijn afgebeld in de hoop de man te vinden. Ter plaatse zijn sporen veiliggesteld.

Foto IJsselmondenieuws

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Politie op zoek naar gewonde man steekpartij Vlasakkerstraat Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De politie is op zoek naar een slachtoffer van een steekpartij op de Vlasakkerstraat van gisterenavond. Op straat liep een ruzie hoog op waarna één van de twee in het gezicht werd gestoken.

Toegesnelde agenten konden eenmaal ter plaatse geen slachtoffer meer vinden. Ziekenhuizen zijn afgebeld in de hoop de man te vinden. Ter plaatse zijn sporen veiliggesteld.

Foto IJsselmondenieuws

 

Woning geventileerd na brand Leliestraat Sittard

Woning geventileerd na brand Leliestraat Sittard

Sittard - Maandagmorgen 10 augustus rond 0.10 uur was brand ontstaan in een woning aan de Leliestraat in Sittard. De brandweer heeft de brand weten te blussen en de woning geventileerd. Hoe de brand in de woning is ontstaan is niet bekend.Foto's : AS Media Bjorn de...

Brand in squashhal Barbarakruid Rotterdam

Brand in squashhal Barbarakruid Rotterdam

Rotterdam - In het pand van de Squashhal aan het Barbarakruid heeft zondagmiddag korte tijd brand gewoed. De brand was ontstaan in de gevel van het pand en betrof vermoedelijk isolatiemateriaal. Het gedeelte waar de brand was ontstaan staat in de volle zon, de gevel...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!