Politie vordert rijbewijzen in forse snelheidsovertreding wegwerkzaamheden A13

dinsdag 21 mei 2019 09:58

Rotterdam – De politie heeft op de A13 vannacht twee rijbewijzen van snelheidsduivels ingevorderd. De twee reden 60 en 70 km/u te hard bij wegwerkzaamheden.

De politie controleert vaker tijdens werkzaamheden. Wegwerkers voelen zich onveilig omdat niet iedereen zich aan de snelheidsaanduiding op de matrixborden houdt. De bestuurders zijn de rijbewijzen voor langere tijd kwijt en zullen een forse boete tegemoet moeten zien. Een snelheidsovertreding bij wegwerkzaamheden wordt zwaarder bestraft.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Politie vordert rijbewijzen in forse snelheidsovertreding wegwerkzaamheden A13
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De politie heeft op de A13 vannacht twee rijbewijzen van snelheidsduivels ingevorderd. De twee reden 60 en 70 km/u te hard bij wegwerkzaamheden.

De politie controleert vaker tijdens werkzaamheden. Wegwerkers voelen zich onveilig omdat niet iedereen zich aan de snelheidsaanduiding op de matrixborden houdt. De bestuurders zijn de rijbewijzen voor langere tijd kwijt en zullen een forse boete tegemoet moeten zien. Een snelheidsovertreding bij wegwerkzaamheden wordt zwaarder bestraft.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!