Wederom auto in brand gestoken Oosthoef Gouda
via

 

 

Storm Ellen houdt huis in de regio

Storm Ellen houdt huis in de regio

Regio - Na storm Ciara en storm Dennis is het dit weekend de beurt voor storm Ellen. Ondanks dat de storm lang niet zo zwaar is als de voorgaande stormen van afgelopen weekenden, moet de brandweer toch regelmatig uitrukken voor diverse stormschades. Foto's door Remco...

Gouda – Dinsdagmorgen 21 mei rond 0.15 uur is wederom een auto in de brand gestoken. Ditmaal was een auto die geparkeerd stond aan de Oosthoef het doelwit van de brandstichter. De auto stond bij aankomst van de brandweer volledig in brand.

De brandweer had de brand snel geblust. Maarvan de auto is weinig meer over. Men gaat uit van brandstichting. Er zijn jongens op een scooter gezien toen de brand ontstond. De politie is met een groot team bezig van om de brandstichter aan te houden. Eventuele tips van getuigen zijn van harte welkom.

Foto’s : AS Media

20190521003750.jpg

20190521003751.jpg

20190521003752.jpg

 

Wederom auto in brand gestoken Oosthoef Gouda
Schrijver:

 

 

Gouda – Dinsdagmorgen 21 mei rond 0.15 uur is wederom een auto in de brand gestoken. Ditmaal was een auto die geparkeerd stond aan de Oosthoef het doelwit van de brandstichter. De auto stond bij aankomst van de brandweer volledig in brand.

De brandweer had de brand snel geblust. Maarvan de auto is weinig meer over. Men gaat uit van brandstichting. Er zijn jongens op een scooter gezien toen de brand ontstond. De politie is met een groot team bezig van om de brandstichter aan te houden. Eventuele tips van getuigen zijn van harte welkom.

Foto’s : AS Media

20190521003750.jpg

20190521003751.jpg

20190521003752.jpg

 

Storm Ellen houdt huis in de regio

Storm Ellen houdt huis in de regio

Regio - Na storm Ciara en storm Dennis is het dit weekend de beurt voor storm Ellen. Ondanks dat de storm lang niet zo zwaar is als de voorgaande stormen van afgelopen weekenden, moet de brandweer toch regelmatig uitrukken voor diverse stormschades. Foto's door Remco...