maandag, januari 17, 2022
5.4 C
Rotterdam
maandag 17 januari 2022

Verkeersbrigadiertjes opgeleid in Krimpen aan den IJssel

- advertentie -

Krimpen aan den IJssel – Woensdag 22 mei  zijn weer 20 leerlingen van de Johannes Calvijnschool in Krimpen aan den IJssel opgeleid tot verkeersbrigadier. De opleiding wordt afgesloten met een officiële aanstelling van de burgemeester.

Het negeren van het stopteken strafbaar is en kan worden vervolgd door politieambtenaren die toezicht houden. De hoogte van de boete wordt bepaald door de officier van justitie en kan in een uiterst geval ook consequenties hebben voor het rijbewijs.

 

Tekst en foto : Politie Rotterdam-Oost, Basisteam IJsselland.

 

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,118VolgersVolg
- advertentie -