Verkeersbrigadiertjes opgeleid in Krimpen aan den IJssel

donderdag 23 mei 2019 08:34

Krimpen aan den IJssel – Woensdag 22 mei  zijn weer 20 leerlingen van de Johannes Calvijnschool in Krimpen aan den IJssel opgeleid tot verkeersbrigadier. De opleiding wordt afgesloten met een officiële aanstelling van de burgemeester.

Het negeren van het stopteken strafbaar is en kan worden vervolgd door politieambtenaren die toezicht houden. De hoogte van de boete wordt bepaald door de officier van justitie en kan in een uiterst geval ook consequenties hebben voor het rijbewijs.

 

Tekst en foto : Politie Rotterdam-Oost, Basisteam IJsselland.

 

 

0 reacties

Verkeersbrigadiertjes opgeleid in Krimpen aan den IJssel
Schrijver:

 

 

Krimpen aan den IJssel – Woensdag 22 mei  zijn weer 20 leerlingen van de Johannes Calvijnschool in Krimpen aan den IJssel opgeleid tot verkeersbrigadier. De opleiding wordt afgesloten met een officiële aanstelling van de burgemeester.

Het negeren van het stopteken strafbaar is en kan worden vervolgd door politieambtenaren die toezicht houden. De hoogte van de boete wordt bepaald door de officier van justitie en kan in een uiterst geval ook consequenties hebben voor het rijbewijs.

 

Tekst en foto : Politie Rotterdam-Oost, Basisteam IJsselland.

 

 

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Rotterdam - Woensdag 23 september heeft er rond 21.30 uur een schietpartij plaatsgevonden in een park aan de Bramentuin. Voor zover zijn er geen bekenden. Omwonenden hoorden meerdere knallen, waarna zij de politie belden. Agenten troffen meerdere hulzen aan, maar geen...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!