Bestuurder aangehouden na verlaten ongeval N14 Den Haag

vrijdag 24 mei 2019 22:23

Leidschendam / Den Haag – Vrijdagavond 24 mei rond 21.00 uur heeft er een ongeval tussen een personenauto en personenbusje plaatsgevonden op de kruising N14 ter hoogte van de oprit A4. Het personenbusje van een uitzendbureau besloot niet te wachten, maar sloeg op de vlucht.

Diverse getuigen die het ongeluk zagen gebeuren, achtervolgden het busje naar de Noordsingel waar ze deze klemreden, nadat deze het tankstation op was gereden. De bestuurder is door de politie aangehouden en wordt verhoord. De overige inzittenden van het busje zijn door middel van een tolk ondervraagd en mochten daarna weg.

Voor de bestuurder van de auto is een ambulance opgeroepen. Het is niet bekend of deze naar het ziekenhuis is vervoerd. Beide voertuigen waren dusdanig beschadigd dat deze moesten worden afgesleept.

 

0 reacties

Bestuurder aangehouden na verlaten ongeval N14 Den Haag
Schrijver:

 

 

Leidschendam / Den Haag – Vrijdagavond 24 mei rond 21.00 uur heeft er een ongeval tussen een personenauto en personenbusje plaatsgevonden op de kruising N14 ter hoogte van de oprit A4. Het personenbusje van een uitzendbureau besloot niet te wachten, maar sloeg op de vlucht.

Diverse getuigen die het ongeluk zagen gebeuren, achtervolgden het busje naar de Noordsingel waar ze deze klemreden, nadat deze het tankstation op was gereden. De bestuurder is door de politie aangehouden en wordt verhoord. De overige inzittenden van het busje zijn door middel van een tolk ondervraagd en mochten daarna weg.

Voor de bestuurder van de auto is een ambulance opgeroepen. Het is niet bekend of deze naar het ziekenhuis is vervoerd. Beide voertuigen waren dusdanig beschadigd dat deze moesten worden afgesleept.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!