Verdachte aangehouden na mislukte bankoverval Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam -Vanochtend even voor het middaguur heeft er een mislukte overval plaatsgevonden op een bank aan het Stadhuisplein. De politie heeft een verdachte kunnen aanhouding, maar komt graag in contact met getuigen.

De man stapte de bank in, zei dat hij een wapen had en eiste geld van de medewerkers. Het personeel ging er echter niet op in, waarna de man met lege handen wegvluchtte. De politie zette direct een intensieve zoektocht op met onder andere een politiehelikopter en speurhonden. Dit leidde twee uur later tot de arrestatie van een 22-jarige Rotterdammer in een pand aan de Coolsingel.

- Advertisement -

Getuigenoproep
Ondanks de arrestatie zet de politie het onderzoek voort. Zij komt graag in contact met mensen die meer informatie hebben of getuige waren van de overval. Zij kunnen contact op nemen via 0900-8844. Mensen die liever anoniem willen blijven, kunnen contact opnemen met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

- Advertisement -

Gerelateerd