Worsteling na gewapende overval op avondwinkel

zaterdag 25 mei 2019 11:53

Den Haag – Op vrijdagavond 24 mei komt omstreeks 21:00 uur de melding binnen van een vechtpartij in de Holtenstraat. Toen de politie ter plaatse kwam, bleek het om een gewapende overval te gaan op een avondwinkel waarbij een worsteling heeft plaatsgevonden.

Bij de overval zijn verschillende wapens gebruikt, zoals een vuurwapen, messen en een taser. Er is niet geschoten en niemand is bij de overval gewond geraakt. De daders hebben ook niets buit kunnen maken. Wel is een grote ravage aangericht.

Een verdachte, een 16-jarige jongen uit Den Haag is aangehouden, maar de tweede verdachte is kunnen ontkomen. Volgens het signalement zou het gaan om een lichtgetinte man van circa 25 jaar oud en 180-185 cm lang. Hij droeg een donkerblauw spijkerbroek en zwarte parka-jas. Na de overval vluchtte hij weg in de richting van de Leuweg.

Tijdens zijn vlucht liet hij het vuurwapen vallen. Deze is door iemand opgepakt en meegenomen. De politie verzoekt degene om contact op te nemen met de politie.

Getuigenoproep
Mochten mensen iets gezien of gehoord hebben, dan kunt u contact opnemen met de politie via 0900-8844. Mocht u liever anoniem uw verhaal willen doen, dan kan dat via 0800-7000. De politie is met name op zoek naar beeldmateriaal. Dit kan via de website van de politie worden geüpload.

 

0 reacties

Worsteling na gewapende overval op avondwinkel
Schrijver:

 

 

Den Haag – Op vrijdagavond 24 mei komt omstreeks 21:00 uur de melding binnen van een vechtpartij in de Holtenstraat. Toen de politie ter plaatse kwam, bleek het om een gewapende overval te gaan op een avondwinkel waarbij een worsteling heeft plaatsgevonden.

Bij de overval zijn verschillende wapens gebruikt, zoals een vuurwapen, messen en een taser. Er is niet geschoten en niemand is bij de overval gewond geraakt. De daders hebben ook niets buit kunnen maken. Wel is een grote ravage aangericht.

Een verdachte, een 16-jarige jongen uit Den Haag is aangehouden, maar de tweede verdachte is kunnen ontkomen. Volgens het signalement zou het gaan om een lichtgetinte man van circa 25 jaar oud en 180-185 cm lang. Hij droeg een donkerblauw spijkerbroek en zwarte parka-jas. Na de overval vluchtte hij weg in de richting van de Leuweg.

Tijdens zijn vlucht liet hij het vuurwapen vallen. Deze is door iemand opgepakt en meegenomen. De politie verzoekt degene om contact op te nemen met de politie.

Getuigenoproep
Mochten mensen iets gezien of gehoord hebben, dan kunt u contact opnemen met de politie via 0900-8844. Mocht u liever anoniem uw verhaal willen doen, dan kan dat via 0800-7000. De politie is met name op zoek naar beeldmateriaal. Dit kan via de website van de politie worden geüpload.

 

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Rotterdam - Woensdag 23 september heeft er rond 21.30 uur een schietpartij plaatsgevonden in een park aan de Bramentuin. Voor zover zijn er geen bekenden. Omwonenden hoorden meerdere knallen, waarna zij de politie belden. Agenten troffen meerdere hulzen aan, maar geen...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!