Worsteling na gewapende overval op avondwinkel

Date:

Deel bericht:

Den Haag – Op vrijdagavond 24 mei komt omstreeks 21:00 uur de melding binnen van een vechtpartij in de Holtenstraat. Toen de politie ter plaatse kwam, bleek het om een gewapende overval te gaan op een avondwinkel waarbij een worsteling heeft plaatsgevonden.

Bij de overval zijn verschillende wapens gebruikt, zoals een vuurwapen, messen en een taser. Er is niet geschoten en niemand is bij de overval gewond geraakt. De daders hebben ook niets buit kunnen maken. Wel is een grote ravage aangericht.

- Advertisement -

Een verdachte, een 16-jarige jongen uit Den Haag is aangehouden, maar de tweede verdachte is kunnen ontkomen. Volgens het signalement zou het gaan om een lichtgetinte man van circa 25 jaar oud en 180-185 cm lang. Hij droeg een donkerblauw spijkerbroek en zwarte parka-jas. Na de overval vluchtte hij weg in de richting van de Leuweg.

Tijdens zijn vlucht liet hij het vuurwapen vallen. Deze is door iemand opgepakt en meegenomen. De politie verzoekt degene om contact op te nemen met de politie.

Getuigenoproep
Mochten mensen iets gezien of gehoord hebben, dan kunt u contact opnemen met de politie via 0900-8844. Mocht u liever anoniem uw verhaal willen doen, dan kan dat via 0800-7000. De politie is met name op zoek naar beeldmateriaal. Dit kan via de website van de politie worden geüpload.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Dronken zwangere vrouw zet Burger King in Den Haag op stelten

DEN HAAG - In het centrum van Den Haag heeft een zwangere vrouw samen met een andere vrouw...

Dode na aanrijding met tram in Den Haag

Den Haag - Zondagavond 24 maart is een persoon overleden na een aanrijding met een tram. Dit gebeurde...

Overleden Hagenaar aangetroffen na vermeende schietpartij in Voorburg

Voorburg – Donderdag 21 maart is een 19-jarige Hagenaar overleden aangetroffen in een woning aan de Van Barbansonstraat...

Brandend voorwerp gegooid naar Israëlische ambassade in Den Haag, verdachte aangehouden

Den Haag - Donderdag 21 maart heeft de politie een verdachte aangehouden, nadat hij een brandend voorwerp zou...