maandag, januari 17, 2022
8.9 C
Rotterdam
maandag 17 januari 2022

Dronken bestuurder van de weg gehaald na achtervolging

- advertentie -

Afgelopen nacht heeft de politie na een achtervolging een dronken bestuurder van de weg kunnen halen. De politie heeft op social media het verhaal gedeeld.

De bestuurder viel op toen deze met hoge snelheid over de Rijksweg A16 scheurde. Na een meting door de zojuist ingehaalde agenten, bleek de snelheid op 150 kilometer per uur te liggen. Na de wettelijke correctie reed de bestuurder nog 42 kilometer per uur te hard.

De agenten gaven de man een volgteken bij de afrit Prins Alexander, maar deze sloeg uiteindelijk op de vlucht. Na een achtervolging en een tweede stopteken, koos de man toch eieren voor zijn geld en stopte bij de op-/afrit bij de Capelseweg.

Na een ademtest bleek de bestuurder onder invloed te rijden, waarop deze werd meegenomen naar het bureau. Na een ademanalyse blies de man 335ug/l, terwijl 220 ug/l is toegestaan. De man heeft meerdere boetes gekregen, onder andere voor het negeren van het stopteken, de snelheidsoverschrijding en het rijden onder invloed.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,118VolgersVolg
- advertentie -