Scooterrijder overleden na te water raken Schiedam

zondag 26 mei 2019 12:47

Schiedam – Vannacht werden rond 02.00 uur hulpdiensten massaal gealarmeerd, nadat er een scooterrijder in het water langs de Polderweg werd aangetroffen. De man werd direct uit het water gehaald en reanimatie werd gestart. Helaas mocht dit niet meer baten.

Hoe het slachtoffer in het water terecht is gekomen, is vooralsnog onbekend. De politie is een onderzoek gestart.

 

 

 

 

0 reacties

Scooterrijder overleden na te water raken Schiedam
Schrijver:

 

 

Schiedam – Vannacht werden rond 02.00 uur hulpdiensten massaal gealarmeerd, nadat er een scooterrijder in het water langs de Polderweg werd aangetroffen. De man werd direct uit het water gehaald en reanimatie werd gestart. Helaas mocht dit niet meer baten.

Hoe het slachtoffer in het water terecht is gekomen, is vooralsnog onbekend. De politie is een onderzoek gestart.

 

 

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!