Snelweg afgesloten na ongeluk met gewonden Rijksweg A16 Ridderkerk
via

 

 

Gewonde na kop-staart aanrijding Molendijk Waarder

Gewonde na kop-staart aanrijding Molendijk Waarder

Waarder - Woensdagavond 19 februari rond 22.45 uur heeft een ongeval plaatsgevonden op de Molendijk in Waarder. Bij het ongeval zijn twee personenauto’s op elkaar gebotst. Een bestuurder is hierbij gewond geraakt, en in een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd....

Ridderkerk – Zondagavond 26 mei rond 19.50 uur heeft een ongeval plaatsgevonden aan de Rijksweg A16 in Ridderkerk. Een personenauto reed door een nog onbekende oorzaak de vangrail in.

De hulpdiensten zijn ter plaatse. Één persoon is uit de auto en er zit nog één persoon bekneld. Naast de brandweer is er ook een traumahelikopter ter plaatse. Er zouden bij het ongeluk geen andere voertuigen zijn betrokken.

Foto’s : AS Media De Beeldmakelaar

 

Snelweg afgesloten na ongeluk met gewonden Rijksweg A16 Ridderkerk
Schrijver:

 

 

Ridderkerk – Zondagavond 26 mei rond 19.50 uur heeft een ongeval plaatsgevonden aan de Rijksweg A16 in Ridderkerk. Een personenauto reed door een nog onbekende oorzaak de vangrail in.

De hulpdiensten zijn ter plaatse. Één persoon is uit de auto en er zit nog één persoon bekneld. Naast de brandweer is er ook een traumahelikopter ter plaatse. Er zouden bij het ongeluk geen andere voertuigen zijn betrokken.

Foto’s : AS Media De Beeldmakelaar

 

Gewonde na kop-staart aanrijding Molendijk Waarder

Gewonde na kop-staart aanrijding Molendijk Waarder

Waarder - Woensdagavond 19 februari rond 22.45 uur heeft een ongeval plaatsgevonden op de Molendijk in Waarder. Bij het ongeval zijn twee personenauto’s op elkaar gebotst. Een bestuurder is hierbij gewond geraakt, en in een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd....