Zwaargewonde na ongeval; politie op zoek naar doorgereden automobilist

Date:

Share post:

Spijkenisse – Vanmiddag rond 17.10 uur is een persoon zwaargewond geraakt na een aanrijding op de kruising Schenkelweg-Heemraadlaan-De Dijkgraaf. De andere partij is op de vlucht geslagen. De politie komt graag in contact met getuigen.

Bij het incident waren twee voertuigen betrokken. Het slachtoffer raakte zwaargewond. Een traumahelikopter moest ter plaatse komen om het ambulancepersoneel te assisteren. Uiteindelijk is het slachtoffer met een spoedtransport naar het ziekenhuis vervoerd.

- Advertisement -

Wat er zich precies heeft afgespeeld is nog onbekend en wordt nader onderzocht. De kruising is enige tijd afgesloten geweest voor het onderzoek.

Getuigenoproep
De politie is op zoek naar getuigen van het incident en van wat er eventueel eerder op de Heemraadlaan is voorgevallen. Ook wordt nog gezocht naar de bestuurder die het ongeval verliet. Het gevluchte voertuig zou een donkerkleurige auto zijn, mogelijk een Opel Corsa of Opel Astra.

Getuigen kunnen zich melden door te bellen via 0900-8844. Mensen die liever anoniem willen blijven, kunnen bellen met 0800-7000.

- Advertisement -

Gerelateerd