Politie houdt verkeerscontrole Burgemeester van Beresteijnlaan Capelle aan den IJssel

maandag 27 mei 2019 09:24

Capelle aan den IJssel – Zondagavond 25 mei heeft de politie op de Burgemeester van Beresteijnlaan een algemene verkeerscontrole gehouden. Studenten van de politie controleerden op onder andere snelheid, de staat van voertuigen en de benodigde papieren.

Er werden onder meer bekeuringen uitgeschreven voor te hard rijden en rijden zonder rijbewijs en verzekering van het voertuig. De resultaten zijn nog niet bekend.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Politie houdt verkeerscontrole Burgemeester van Beresteijnlaan Capelle aan den IJssel
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel – Zondagavond 25 mei heeft de politie op de Burgemeester van Beresteijnlaan een algemene verkeerscontrole gehouden. Studenten van de politie controleerden op onder andere snelheid, de staat van voertuigen en de benodigde papieren.

Er werden onder meer bekeuringen uitgeschreven voor te hard rijden en rijden zonder rijbewijs en verzekering van het voertuig. De resultaten zijn nog niet bekend.

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!