Man vast in betonmolen Stadionweg Rotterdam
via

 

 

Storm Ellen houdt huis in de regio

Storm Ellen houdt huis in de regio

Regio - Na storm Ciara en storm Dennis is het dit weekend de beurt voor storm Ellen. Ondanks dat de storm lang niet zo zwaar is als de voorgaande stormen van afgelopen weekenden, moet de brandweer toch regelmatig uitrukken voor diverse stormschades. Foto's door Remco...

Rotterdam – Dinsdagmorgen 28 mei heeft op de Stadionweg in Rotterdam een bedrijfsongeval plaatsgevonden. Een man kwam met zijn arm vast te zitten in een betonmolen. De brandweer is onderweg om de man te bevrijden uit zijn benarde positie.

Hoe ernstig de verwondingen zijn is op dit moment nog niet bekend. De verwondingen lijken in het eerste opzicht mee te vallen.

Foto’s : AS Media De Beeldmakelaar

 

Man vast in betonmolen Stadionweg Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Dinsdagmorgen 28 mei heeft op de Stadionweg in Rotterdam een bedrijfsongeval plaatsgevonden. Een man kwam met zijn arm vast te zitten in een betonmolen. De brandweer is onderweg om de man te bevrijden uit zijn benarde positie.

Hoe ernstig de verwondingen zijn is op dit moment nog niet bekend. De verwondingen lijken in het eerste opzicht mee te vallen.

Foto’s : AS Media De Beeldmakelaar

 

Storm Ellen houdt huis in de regio

Storm Ellen houdt huis in de regio

Regio - Na storm Ciara en storm Dennis is het dit weekend de beurt voor storm Ellen. Ondanks dat de storm lang niet zo zwaar is als de voorgaande stormen van afgelopen weekenden, moet de brandweer toch regelmatig uitrukken voor diverse stormschades. Foto's door Remco...