15-jarige jongen gewond bij steekpartij

woensdag 29 mei 2019 22:08

Den Haag -Dinsdagavond 28 mei is rond 21.30 uur een 15-jarige jongen gewond geraakt toen deze werd neergestoken tijdens een vechtpartij op de Fagelstraat. De politie is op zoek naar getuigen.

Bij de vechtpartij zouden meerdere personen zijn betrokken. De jongen zou zijn neergestoken door twee mannen, die zich uit de voeten maakten zodra de politie arriveerden. Het slachtoffer is met onbekend letsel naar het ziekenhuis overgebracht. Over de aanleiding van de vechtpartij is niks bekend.

Signalement
De daders zouden beiden een negroïde huidskleur hebben. De eerste verdachte heeft krullend haar en droeg een lange zwarte jas. De tweede verdachte had kort haar en droeg een blauwe jas, Gucci-pet en had een bril op.

Getuigen gezocht
De politie is op zoek naar getuigen van de vechtpartij en het steekincident. Heeft u iets gezien of gehoord? Bel dan met de politie via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met 0800-7000.

 

0 reacties

15-jarige jongen gewond bij steekpartij
Schrijver:

 

 

Den Haag -Dinsdagavond 28 mei is rond 21.30 uur een 15-jarige jongen gewond geraakt toen deze werd neergestoken tijdens een vechtpartij op de Fagelstraat. De politie is op zoek naar getuigen.

Bij de vechtpartij zouden meerdere personen zijn betrokken. De jongen zou zijn neergestoken door twee mannen, die zich uit de voeten maakten zodra de politie arriveerden. Het slachtoffer is met onbekend letsel naar het ziekenhuis overgebracht. Over de aanleiding van de vechtpartij is niks bekend.

Signalement
De daders zouden beiden een negroïde huidskleur hebben. De eerste verdachte heeft krullend haar en droeg een lange zwarte jas. De tweede verdachte had kort haar en droeg een blauwe jas, Gucci-pet en had een bril op.

Getuigen gezocht
De politie is op zoek naar getuigen van de vechtpartij en het steekincident. Heeft u iets gezien of gehoord? Bel dan met de politie via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met 0800-7000.

 

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Rotterdam - Woensdag 23 september heeft er rond 21.30 uur een schietpartij plaatsgevonden in een park aan de Bramentuin. Voor zover zijn er geen bekenden. Omwonenden hoorden meerdere knallen, waarna zij de politie belden. Agenten troffen meerdere hulzen aan, maar geen...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!