maandag, augustus 2, 2021
15.2 C
Rotterdam
maandag 2 augustus 2021

Politie zoekt getuigen van carjacking in Sliedrecht

Rotterdam – Een 18-jarige man uit Sliedrecht werd dinsdagmiddag hardhandig uit zijn auto getrokken aan de Wolphaertsbocht in Rotterdam. Op straat werd hij mishandeld. Daarbij raakte hij gewond. Na de mishandeling, gingen de belagers er met zijn auto vandoor. De politie onderzoekt de carjacking en komt daarbij graag in contact met getuigen.

Het slachtoffer zat rond 17.00 uur te bellen in zijn auto, toen een onbekende man het portier opentrok en hem probeerde uit zijn voertuig te trekken. Even later verscheen een tweede man. Gezamenlijk lukte het hen de Sliedrechter uit zijn auto te trekken. Eenmaal buiten sloot nog een man aan. Ze sloegen het slachtoffer en gingen er daarna in zijn auto, met daarin onder meer zijn tas, vandoor. De Sliedrechter wilde nog achter zijn voertuig aangaan, maar zag al snel in dat dat geen zin had. Het slachtoffer moest zich in het ziekenhuis laten behandelen aan de verwondingen in zijn gezicht.

De politie startte direct een onderzoek. Dat heeft nog niet tot aanhoudingen geleid. Rechercheurs kunnen de hulp van getuigen goed gebruiken. De carjackers waren alle drie licht getint, hadden donker haar en zijn tussen de 18 en 20 jaar oud. Het slachtoffer heeft niet goed kunnen zien of al zijn belagers in zijn auto, een zwarte Toyota Aygo, zijn gestapt. Hij zag wel dat ze, voordat ze uit het zicht verdwenen, tegen een wit geparkeerd busje reden. Heeft u iets gezien of gehoord, of heeft u andere informatie die bij kan dragen aan het onderzoek? Neem contact op met de politie via 0900-8844. Anoniem uw informatie doorgeven kan ook, via 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl. U kunt ook onderstaand tipformulier invullen.

Related Articles

Rutte: kleine eendaagse buitenfestivals kunnen toch doorgang vinden

0
Maandagmiddag 2 augustus hield Mark Rutte een persconferentie omtrent festivals. Hierin werd aangekondigd dat kleine...

Schietpartij blijkt spelende jongetjes met luchtbuks van papa Kanaalweg Capelle aan den IJssel

0
Capelle aan den IJssel - De hulpdiensten rukten maandagmiddag uit voor een schietpartij op de...

Twee auto’s verwoest door nachtelijke brand in Vlaardingen

0
Vlaardingen - In de vroege uurtjes van maandag 2 augustus zijn twee auto's compleet verwoest...

Laatste Nieuws

Partner Content Dagblad010

Verdachte fatale steekpartij Beverwaard langer vast

Verdachte fatale steekpartij Beverwaard langer vast [...]

Jan Rot accepteert ziekte met 'liefde, rust en galgenhumor'

Jan Rot accepteert ziekte met 'liefde, rust en galgenhumor' [...]

Studentenvakbond: introductieweken dupe van 'zwabberbeleid'

Studentenvakbond: introductieweken dupe van 'zwabberbeleid' [...]

12-jarige lichtgewond na schot met luchtbuks in Capelle

12-jarige lichtgewond na schot met luchtbuks in Capelle [...]

Politie pakt Rotterdammer (37) voor inbraak in Druten

Politie pakt Rotterdammer (37) voor inbraak in Druten [...]

Stay Connected

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,008VolgersVolg