Politie zoekt getuigen na aantreffen zwaargewonde man in parkeergarage Zoetermeer

Date:

Deel bericht:

Zoetermeer -Donderdagochtend 30 mei rond 05.30 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd toen een zwaargewonde man werd aangetroffen in een parkeergarage aan de Korsakovrode. De politie zoekt personen die meer informatie hebben of het slachtoffer eerder hebben gezien.

Een getuige vond de man in de parkeergarage. Politie, ambulance en een traumahelikopter kwamen met spoed ter plaatse om zich over het slachtoffer te ontfermen. Deze is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De politie is een onderzoek gestart en zoekt getuigen die weten wat er met hem gebeurd is.

- Advertisement -

Het slachtoffer, een 29-jarige man zonder vaste woonplaats, was niet aanspreekbaar. Hij droeg een identiteitsbewijs bij zich. Het is nog onduidelijk of er sprake is van een misdrijf en daarom zoekt de politie nu vooral getuigen.

Het slachtoffer droeg een korte beige broek en een blauw trainingsjack van het merk Adidas.

Politieonderzoek
De politie deed buurtonderzoek in de omgeving. Verder stelden forensisch rechercheurs in de omgeving van de parkeerplaats sporen veilig. Weet u wat er gebeurd is met het 29-jarig slachtoffer of heeft u iets gezien of gehoord? Neem dan direct contact op met de districtsrecherche via 0900-8844. Anoniem contact opnemen kan ook door te bellen met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Mogelijk bent u in het bezit van camerabeelden uit de omgeving waar het slachtoffer of eventuele verdachten op staan. Neem ook dan contact met op met de politie.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Lichtgewonde bij eenzijdig ongeval Havendijk Schiedam

Havendijk, Schiedam - Woensdagavond 24 april rond 18.20 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden. Een automobilist is door...

Uitslaande flatbrand aan Arrheniusweg in Rotterdam

Rotterdam - Woensdagochtend 24 april is een uitslaande brand uitgebroken in een flat aan de Arrheniusweg. Mede omdat...

Aanhouding na melding steekpartij Brede Hilledijk Rotterdam

Rotterdam - Op de Brede Hilledijk is vanavond rond 19.45 uur een melding van een steekpartij geweest. De...

Kind bekneld tussen dakluik van dakterras Maashaven Noordzijde Rotterdam

Rotterdam - Op het dakterras van woningen aan de Maashaven Noordzijde is vanavond rond 17.33 uur een kind...