Politie zoekt getuigen na aantreffen zwaargewonde man in parkeergarage Zoetermeer

donderdag 30 mei 2019 19:55

Zoetermeer -Donderdagochtend 30 mei rond 05.30 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd toen een zwaargewonde man werd aangetroffen in een parkeergarage aan de Korsakovrode. De politie zoekt personen die meer informatie hebben of het slachtoffer eerder hebben gezien.

Een getuige vond de man in de parkeergarage. Politie, ambulance en een traumahelikopter kwamen met spoed ter plaatse om zich over het slachtoffer te ontfermen. Deze is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De politie is een onderzoek gestart en zoekt getuigen die weten wat er met hem gebeurd is.

Het slachtoffer, een 29-jarige man zonder vaste woonplaats, was niet aanspreekbaar. Hij droeg een identiteitsbewijs bij zich. Het is nog onduidelijk of er sprake is van een misdrijf en daarom zoekt de politie nu vooral getuigen.

Het slachtoffer droeg een korte beige broek en een blauw trainingsjack van het merk Adidas.

Politieonderzoek
De politie deed buurtonderzoek in de omgeving. Verder stelden forensisch rechercheurs in de omgeving van de parkeerplaats sporen veilig. Weet u wat er gebeurd is met het 29-jarig slachtoffer of heeft u iets gezien of gehoord? Neem dan direct contact op met de districtsrecherche via 0900-8844. Anoniem contact opnemen kan ook door te bellen met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Mogelijk bent u in het bezit van camerabeelden uit de omgeving waar het slachtoffer of eventuele verdachten op staan. Neem ook dan contact met op met de politie.

 

0 reacties

Politie zoekt getuigen na aantreffen zwaargewonde man in parkeergarage Zoetermeer
Schrijver:

 

 

Zoetermeer -Donderdagochtend 30 mei rond 05.30 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd toen een zwaargewonde man werd aangetroffen in een parkeergarage aan de Korsakovrode. De politie zoekt personen die meer informatie hebben of het slachtoffer eerder hebben gezien.

Een getuige vond de man in de parkeergarage. Politie, ambulance en een traumahelikopter kwamen met spoed ter plaatse om zich over het slachtoffer te ontfermen. Deze is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De politie is een onderzoek gestart en zoekt getuigen die weten wat er met hem gebeurd is.

Het slachtoffer, een 29-jarige man zonder vaste woonplaats, was niet aanspreekbaar. Hij droeg een identiteitsbewijs bij zich. Het is nog onduidelijk of er sprake is van een misdrijf en daarom zoekt de politie nu vooral getuigen.

Het slachtoffer droeg een korte beige broek en een blauw trainingsjack van het merk Adidas.

Politieonderzoek
De politie deed buurtonderzoek in de omgeving. Verder stelden forensisch rechercheurs in de omgeving van de parkeerplaats sporen veilig. Weet u wat er gebeurd is met het 29-jarig slachtoffer of heeft u iets gezien of gehoord? Neem dan direct contact op met de districtsrecherche via 0900-8844. Anoniem contact opnemen kan ook door te bellen met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Mogelijk bent u in het bezit van camerabeelden uit de omgeving waar het slachtoffer of eventuele verdachten op staan. Neem ook dan contact met op met de politie.

 

Woning overvallen op Dr. de Visserstraat in Rotterdam

Woning overvallen op Dr. de Visserstraat in Rotterdam

Rotterdam - Donderdagavond 17 september zijn een moeder en haar twee kinderen in haar woning aan de Dr. de Visserstraat in Rotterdam overvallen door twee gewapende mannen. Even voor elf uur 's avonds werd de politie gealarmeerd voor een overval in een woning. Twee...

Dode na schietpartij Parallelweg Rotterdam

Dode na schietpartij Parallelweg Rotterdam

Rotterdam - In een auto aan de Parallelweg in Rotterdam is woensdagavond een man met een schotwond aangetroffen. Zijn verwondingen waren zo ernstig dat hij ondanks reanimatiepogingen is overleden. Hulpverleners werden naar het adres gestuurd vanwege een reanimatie en...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!