Mishandeling door grote groep op President Kennedyplein Leidschendam

vrijdag 31 mei 2019 17:49

Leidschendam – Vrijdagmiddag 31 mei omstreeks 16.10 uur heeft een groep van twintig á dertig personen een jongeman mishandeld op het President Kennedyplein in Leidschendam.

Volgens een getuige was het slachtoffer al met enkele personen in een ruzie verwikkeld rondom de supermarkt aan de Burgemeester Sweenslaan iets verderop. Nadat omstanders er wat van zeiden, trokken ze het slachtoffer mee naar het President Kennedyplein. Daar zouden nog tientallen personen zijn gearriveerd en werd de man mishandeld.

Na de mishandeling maakten de daders zich snel uit de voeten. Omstanders en agenten ontfermden zich over het slachtoffer, terwijl andere eenheden in de omgeving op zoek gingen naar verdachten.

Voor zover bekend is er nog niemand aangehouden. Het slachtoffer is met onbekend letsel naar het ziekenhuis vervoerd.

Onderzoek
De politie is een onderzoek gestart. Mensen die getuigen waren van de mishandeling of de ruzie nabij de supermarkt, of op een andere manier informatie hebben die naar de daders kunnen leiden, kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844. Anoniem melden kan ook via Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

 

0 reacties

Mishandeling door grote groep op President Kennedyplein Leidschendam
Schrijver:

 

 

Leidschendam – Vrijdagmiddag 31 mei omstreeks 16.10 uur heeft een groep van twintig á dertig personen een jongeman mishandeld op het President Kennedyplein in Leidschendam.

Volgens een getuige was het slachtoffer al met enkele personen in een ruzie verwikkeld rondom de supermarkt aan de Burgemeester Sweenslaan iets verderop. Nadat omstanders er wat van zeiden, trokken ze het slachtoffer mee naar het President Kennedyplein. Daar zouden nog tientallen personen zijn gearriveerd en werd de man mishandeld.

Na de mishandeling maakten de daders zich snel uit de voeten. Omstanders en agenten ontfermden zich over het slachtoffer, terwijl andere eenheden in de omgeving op zoek gingen naar verdachten.

Voor zover bekend is er nog niemand aangehouden. Het slachtoffer is met onbekend letsel naar het ziekenhuis vervoerd.

Onderzoek
De politie is een onderzoek gestart. Mensen die getuigen waren van de mishandeling of de ruzie nabij de supermarkt, of op een andere manier informatie hebben die naar de daders kunnen leiden, kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844. Anoniem melden kan ook via Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!