Sigarettendieven snel in de kraag gevat in Dordrecht

vrijdag 31 mei 2019 09:43

Dordrecht – De politie heeft vanmorgen in Dordrecht drie personen aangehouden na een heterdaad inbraak van de primera aan het van Oldebarneveldtplein. Agenten reageerde snel op melding en waren vervolgens zeer snel ter plaatse en zagen dat er 3 personen met een volle dekbedovertrek het winkelcentrum uitrende.

Na een korte achtervolging waarbij een verdachte werd gepepperd, konden een 47 jarige Dordtenaar, een 24 en 46 jarige inwoner van Zwijndrecht aangehouden worden. Allen zijn ingesloten, de recherche heeft de zaak in onderzoek.

Foto : Politie Dordrecht

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Sigarettendieven snel in de kraag gevat in Dordrecht
Schrijver:

 

 

Dordrecht – De politie heeft vanmorgen in Dordrecht drie personen aangehouden na een heterdaad inbraak van de primera aan het van Oldebarneveldtplein. Agenten reageerde snel op melding en waren vervolgens zeer snel ter plaatse en zagen dat er 3 personen met een volle dekbedovertrek het winkelcentrum uitrende.

Na een korte achtervolging waarbij een verdachte werd gepepperd, konden een 47 jarige Dordtenaar, een 24 en 46 jarige inwoner van Zwijndrecht aangehouden worden. Allen zijn ingesloten, de recherche heeft de zaak in onderzoek.

Foto : Politie Dordrecht

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!