maandag, januari 17, 2022
8.9 C
Rotterdam
maandag 17 januari 2022

Taxichauffeur gepakt zonder geldig rijbewijs Hoofdweg Capelle aan den IJssel

- advertentie -

Capelle aan den IJssel – De politie heeft vanmorgen de auto van een taxichauffeur in beslag genomen. De bestuurder hiervan werd gepakt voor het rijden in een auto terwijl zijn rijbewijs ongeldig was verklaard.

Agenten zagen de auto rijden en kregen de melding door dat de eigenaar geen rijbewijs meer zou hebben. De bestuurder kreeg een stopteken ter hoogte van de Mcdonalds. In de taxi bleek inderdaad de eigenaar te zitten die het voertuig bestuurde.

Omdat het de tweede keer was in korte tijd, werd zijn voertuig in beslag genomen. Op 25 mei was de bestuurder ook al gepakt. De man kan een stevige boete tegemoet zien en zal flink moeten betalen voor het afslepen en stallen van zijn voertuig.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,118VolgersVolg
- advertentie -