maandag, januari 17, 2022
5.4 C
Rotterdam
maandag 17 januari 2022

Trajectcontrole Rijksweg A4 vanaf vandaag weer in werking

- advertentie -

De snelheidscamera’s op de Rijksweg A4 tussen Leiden en Leidschendam worden vandaag (31 mei) weer aangezet. Dit heeft het Openbaar Ministerie bekend gemaakt. De trajectcontrole geldt in beide richtingen.

De camera’s werden gedurende de werkzaamheden aldaar tijdelijk uitgezet, waardoor er een aangepaste maximumsnelheid gold. De A4 was onder constructie en is verbreed. Dit gebeurde mede in aanloop van de nog aan te leggen RijnlandRoute, een nieuwe verbindingsweg van de A4 bij Leiden naar de A44 bij Katwijk.

Het is dus weer opletten voor alle snelheidsduivels. Voor wie het alweer vergeten was: de maximumsnelheid aldaar is tussen 6.00 uur en 19.00 uur 100 kilometer per uur. Buiten deze uren geldt er een maximumsnelheid van 130 kilometer per uur.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,118VolgersVolg
- advertentie -