Trajectcontrole Rijksweg A4 vanaf vandaag weer in werking

vrijdag 31 mei 2019 01:34

De snelheidscamera’s op de Rijksweg A4 tussen Leiden en Leidschendam worden vandaag (31 mei) weer aangezet. Dit heeft het Openbaar Ministerie bekend gemaakt. De trajectcontrole geldt in beide richtingen.

De camera’s werden gedurende de werkzaamheden aldaar tijdelijk uitgezet, waardoor er een aangepaste maximumsnelheid gold. De A4 was onder constructie en is verbreed. Dit gebeurde mede in aanloop van de nog aan te leggen RijnlandRoute, een nieuwe verbindingsweg van de A4 bij Leiden naar de A44 bij Katwijk.

Het is dus weer opletten voor alle snelheidsduivels. Voor wie het alweer vergeten was: de maximumsnelheid aldaar is tussen 6.00 uur en 19.00 uur 100 kilometer per uur. Buiten deze uren geldt er een maximumsnelheid van 130 kilometer per uur.

 

0 reacties

Trajectcontrole Rijksweg A4 vanaf vandaag weer in werking
Schrijver:

 

 

De snelheidscamera’s op de Rijksweg A4 tussen Leiden en Leidschendam worden vandaag (31 mei) weer aangezet. Dit heeft het Openbaar Ministerie bekend gemaakt. De trajectcontrole geldt in beide richtingen.

De camera’s werden gedurende de werkzaamheden aldaar tijdelijk uitgezet, waardoor er een aangepaste maximumsnelheid gold. De A4 was onder constructie en is verbreed. Dit gebeurde mede in aanloop van de nog aan te leggen RijnlandRoute, een nieuwe verbindingsweg van de A4 bij Leiden naar de A44 bij Katwijk.

Het is dus weer opletten voor alle snelheidsduivels. Voor wie het alweer vergeten was: de maximumsnelheid aldaar is tussen 6.00 uur en 19.00 uur 100 kilometer per uur. Buiten deze uren geldt er een maximumsnelheid van 130 kilometer per uur.

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!